Festival culinar mediteranean la bordul vasului Costa neoRiviera!

COSTA CRUISES INAUGUREAZA CROAZIERELE DE PRIMAVARA CU FESTIVALUL CULINAR MEDITERANEAN!
Incepand cu data de 11 Aprilie si pana in 25 Mai 2014, Costa neoRiviera va oferi croaziere de 12 nopti in Marea Mediterana cu un program special dedicat degustarii, in colaborare cu Universitatea de Stiinte Gastronomice din Pollenzo: seminarii, meniuri si excursii.
Genova – 5 Martie 2014 – Costa Cruises v-a prezentat noua colectie de itinerarii mediteraneene ce vor fi combinate cu Festivalul culinar, un program special facut in colaborare cu Universitatea de Stiinte Gastronomice din Pollenzo (Cuneo, Italia).

Festivalul culinar mediteranean, ce va avea loc incepand cu data de 11 Aprilie si pana in 25 Mai, este unic si reflecta senzatiile gustative autentic mediteraneene din Liguria (Savona), Provence (Toulon), Catalonia (Barcelona), Sicilia (Porto Empedocle), Malta (La Valletta) si Campania (Salerno).

La bordul vasului Costa neoRiviera, Festivalul culinar mediteranean ofera pasagerilor diferite evenimente legate de aprecierea traditiilor mediteraneene. Vor fi seminarii despre numeroase feluri de mancare si vinuri din 5 regiuni italiene. In Salerno, cei ce fac paste va vor arata o demonstratie a metodei de preparare a fusilli.

Omagiul adus gustului mediteranean implica si restaurantele cu specific si bufeturile de la bordul vasului Costa neoRiviera: veti degusta moscardini  alla   ligure, traditionalul bouillabaisse, stoccafisso  alla  livornese, coniglio  all’ischitana, crema catalana si cassata al forno. Meniurile includ feluri de mancare atent selectate in colaborare cu Universitatea de Stiinte Gastronomice din Pollenzo.

Multumita opririlor mai lungi ce includ sederi peste noapte in Barcelona si plecari in timpul noptii din La Valletta si Salerno, programul Festivalului culinar mediteranean ofera pasagerilor posibilitatea sa deguste pe indelete produsele, iar excursiile se vor face in grupuri ce nu vor avea mai mult de 25 de pasageri.

Noua colectie de itinerarii Costa Cruises combina atentia la detalii de la bord cu experienta descoperirii mostenirii culturale mediteraneene. La bordul vasului pasagerii se vor bucura de croaziera avand ore flexibile pentru servirea cinei.

Itinerariul

Costa neoRiviera va avea un itinerariu de 12 nopti cu plecare din Savona, Italia si va ofera posibilitatea sa va imbarcati si din Porto Empedocle, Salerno si Livorno pentru a descoperi destinatii fascinante cum sunt Italia, Franta, Spania si Malta.

Costa neoRiviera pleaca din Savona, unde puteti vizita Finalborgo si Noli, care sunt considerate a fi cele mai frumoase sate din Italia. Urmatoarea oprire este Toulon, unde pasagerii pot vizita romanticul Provence, incluzand perlele St. Tropez si Cannes, sau pot descoperi mica insula Porquerolles, un paradis natural neatins, cu plaje cu nisip alb si paduri de pin. Urmatoarea zi destinatia este Barcelona, oferind iubitorilor de arta oportunitatea de a vizita muzeul Dali si orasul in care s-a nascut Salvador Dali. Apoi urmeaza Sicilia, cu Porto Empedocle unde puteti vizita celebrele temple din Valle dei Templi, siturile arheologice din Segesta si Selinunte, Erice, San Vito Lo Capo si Modica. Portul urmator, Malta, ofera experiente culinare exceptionale: vasul va acosta in La Valletta pana la miezul noptii, oferind pasagerilor posibilitatea sa serveasca cina in faimosul Ristorante Rubino. Urmeaza Salerno, unde nu puteti rata Amalfi. In final, Livorno este locul ideal pentru excursii in Pisa si Florenta.

Costa neoRiviera (cu un tonaj de 48200 si 624 cabine) cu spatiile sale intime, confortabile, va aduce aminte de un mare yacht cu panze. Este expresia unui nou mod de a interpreta experienta croazierei. Cu cele 624 cabine ale sale incluzand 94 de apartamente, 4 cu vedere panoramica si 6 de dimensiuni mari – toate cu verande private – Costa neoRiviera prezinta o atmosfera sarmanta ce duce cu gandul la Rivierele Italiana si Franceza. Nava are trei restaurante (incluzand un bufet), sase baruri, trei piscine, incluzand una pentru copii, un centru de infrumusetare cu hidroterapie si masaj, sala de spectacole si disco.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.