Fincantieri a predat al doilea vas din clasa Vista – Carnival Horizon

CARHOR

Vasul Carnival Horizon, a fost livrat liniei de croaziera Carnival Cruise Line, miercuri, 28 martie 2018, in cadrul unei festivitati la curtea Monfalcone, din cadrul santierelor Fincantieri. Vasul de 133.500 de tone a fost construit in Marghera.

La festivitate au fost prezenti Micky Arison presedintele Carnival Corp. & plc si Christine Duffy, presedintele Carnival Cruise Line, in timp ce Fincantieri a fost reprezentat de presedintele Giampiero Massalo si CEO Giuseppe Bono.

Printre caracteristicile distincte ale vasului Carnival Horizon se numara: un nou parc acvatic WaterWorks cu tematica Dr. Seuss, parte a parteneriatului exclusiv al liniei cu Dr. Seuss Enterprises; restaurantul japonez “Bonsai Teppanyaki”, primul restaurant de acest fel al liniei; si restaurantul – berarie “Guy’s Pig & Anchor Smokehouse”, unde se servesc preparate la gratar, tip barbecue, dupa retete create de maestrul Guy Fieri (vedeta postului de televiziune american Food Network), precum si patru tipuri noi de bere artizanala, fabricata la bord.

In plus, nava dispune de SkyRide, celebrul circuit cu bicicleta la inaltime; sala de spectacole IMAX; zona de cabine cu tematica cubaneza – Havana, zona de piscina si bar Infinity, iar in zona dedicata familiilor – Family Harbour – veti gasi cabine extra spatiose si un lounge special pentru turistii cazati aici.

Pe 02 aprilie 2018 nava de 3.954 de locuri a ajuns in Barcelona, pentru croaziera inaugurala. Dupa acesata croaziera urmeaza o perioada scurta de operare in Europa, dupa care va oferi o croaziera transatlantica spre New York, unde va ajunge pe 23 mai.

In New York va avea loc ceremonia de “botez” a navei, condusa de celebra Queen Latifa, castigatoare a premiului Gramy, care va deveni astfel “nasa” noului vas.

In programul de vara sunt incluse croaziere de 3-4 nopti in Bermuda si de 7-8 nopti in Caraibe, cu imbarcari din New York. Apoi nava se va repozitiona in Miami, din septembrie, de unde va porni spre Caraibe, in croaziere de 6 sau 8 nopti.

In prezent, linia de croaziere duce tratative cu santierul naval Fincantieri pentru alte 10 noi nave, toate promovand spiritul de “Fun Ship”, caracteristic liniei.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.