Holland America Line a fost desemnata ‘Linia de croaziera cu cele mai bune servicii’ pentru al 21-lea an!

HOLLAND AMERICA LINE A FOST DESEMNATA ‘LINIA DE CROAZIERA CU CELE MAI BUNE SERVICII’ DE CATRE WORLD OCEAN & CRUISE LINER SOCIETY PENTRU AL 21-LEA AN

Linia de croaziera este pe primul loc in top si la categoria ‘High-Deluxe, 5-Star-Plus, Large Ships’

Seattle, 3 Februarie 2014 — Membrii World Ocean & Cruise Liner Society (WOCLS) au desemnat Holland America Line ca fiind linia de croaziera cu cele mai bune servicii in anul 2013 pentru al 21-lea an consecutiv in publicatia anuala Best Cruise Value Awards.

Holland America Line se afla de asemenea pe primul loc in top si la categoria High-Deluxe, 5-Star-Plus, Large Ships .

“Toti angajatii Holland America Line sunt mandri sa continue castigarea acestui premiu an dupa an,” a spus Richard Meadows, vicepresedintele Holland America Line. “Industria croazierelor este in continua evolutie si suntem onorati ca un asa stimabil grup de turisti ne recunoaste eforturile pentru a imbunatati experienta Holland America Line.”

Membrii WOCLS sunt turisti experimentati ce merg in croaziera in medie de doua ori pe an. Societatea evalueaza toate liniile de croaziera anual, iar in publicatia lunara Ocean & Cruise News au spus, “Atunci cand luam in considerare consecventa produsului de-a lungul anilor, ceva ce este greu de realizat, linia de croaziera despre care continuam sa consideram ca ofera cele mai bune servicii tuturor pasagerilor si primeste premiul pentru anul 2013, este Holland America Line.”

“Holland America Line continua sa ofere pasagerilor o experienta sofisticata si atentie la detalii, care fie sunt trecute cu vederea de alte linii de croaziera, fie au fost eliminate din cauza costurilor,”  a scris Thomas Cassidy, editor al Ocean & Cruise News. “Preturi mai accesibile nu trebuie sa insemne neaparat o calitate a serviciilor mai scazuta.”

WOCLS citeaza “… Aspectul imaculat al vaselor Holland America Line si echipajul din Indonezia si Filipine, prietenos si profesional, efortul depus pentru pregatirea acestuia, meniurile diversificate din restaurante ” ; Toti acesti factori contribuie la alegerea acestei linii de croaziera.

In legatura cu locul in top la categoria High-Deluxe, 5-Star-Plus, Large Ship, WOCLS a spus, “Pentru aceleasi preturi, deseori si pentru mai putin, Holland America Line    continua sa ofere pasagerilor servicii excelente, mancare aleasa si multe alte aspecte la care pasagerii nu se asteapta si pe care nu le primesc de la alte linii de croaziera in aceasta categorie. La acestea se adauga consecventa produsului pe care Holland America Line il ofera la bordul fiecarui vas din flota sa.”



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.