HURTIGRUTEN CELEBREAZA 120 ANI DE ISTORIE – 1893-2013

Voiaje aniversare lansate incluzand o navigare speciala in Lyngenfjord

Oricine vrea sa ajute la crearea istoriei se poate alatura unuia dintre cele 11 voiaje aniversare “In cinstea lui Richard With” oferite de Hurtigruten in aceasta vara. Voiajul include o navigare speciala in Lygenfjord in zona Alpilor Lyngen, oferind sansa de a ajunge si mai aproape de cultura norvegiana cu o serie de concerte la bordul vasului plus meniuri special inspirate de era 1893. 11 plecari speciale sunt disponibile in fiecare zi incepand cu 21 iunie 2013 pana pe 2 iulie, acestea marcand 120 ani de cand Richard With a fost capitan pe unul din vasele Hurtigruten in prima plecare din Trondheim de-a lungul coastei norvegiene.

Hurtigruten nu a mai avut niciodata Lyngenfjord ca parte principala a unui itinerariu. In fiecare zi din aceasta perioada de 11 zile, un vas va opri in Lyngenfjord in timp ce navigheaza intre Skjervoy si Tromso. Localizat in zona Alpilor Lyngen, Lyngenfjord se afla la 300 km nord de Cercul Arctic si turistii se pot astepta la varfuri montane mai inalte de 1000 metri care sa apara direct din fiord, ghetari, rauri in cascade, lacuri montane si defilee adanci. Turistii vor avea de asemenea oportunitatea de a intalni pescari locali care vin la bord cu creveti proaspeti.

In plus, aceste voiaje aniversare vor aduce cultura si istoria norvegiana si mai aproape de oaspetii vasului, iar la bord sunt planificate concerte speciale.

– In Geirangerfjord, un tanar lautar de 19 ani si un muzician de folk care a castigat numeroase premii vor performa pentru turisti in costume locale.

– In Tromso, Hurtigruten se va focusa pe muzica electronica facuta faimoasa de Royksopp ; turistilor li se va alatura “Sounds of Nature”, doi studenti care descriu muzica lor ca o arta.

– In Berlevag, Corul barbatilor din Berlevag va sustine un concert la miezul noptii pe debarcader.

Pentru a marca ocazia, meniuri speciale vor fi create de echipa de bucatari de pe vas, meniuri inspirate de mancarea de pe vasul DS Vesteraalen din 1893. Fiecare vas va celebra propria aniversare la bord pe 2 iulie, intr-un adevarat stil norvegian. Oaspetii vor primi tort, cafea, muzica si mult mai multe.

Perioada de navigare incepe cu MS Midnatsol debarcand din Bergen pe 21 iunie 2013, urmat de flota completa, cu MS Lofoten fiind ultimul vas ce va debarca din Bergen pe 1 iulie 2013.

Voiaj Classic Round – zilnic intre 21 iunie-1 iulie – cu preturi incepand de la €2591 pe persoana care includ 11 nopti la bordul vasului si toate celebrarile aniversare. Aceste preturi sunt valabile pentru plecarile pe 21, 27 si 29 iunie.

Pentru mai multe informatii trimiteti un email contact@croaziere.net.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.