Informare oficiala din partea liniei Hurtigruten privind Coronavirus!

La bordul vaselor de croaziera ale liniei Hurtigruten NU au existat cazuri de Coronavirus, iar toate croazierele merg inainte, asa cum sunt planificate.

IMPORTANT DE STIUT:

Turistii care au vizitat sau au tranzitat prin zone definite afectate de coronavirus, nu li se va permite imbarcarea la bordul vaselor de croaziera ale liniei Hurtigruten.

Linia de croaziera Hurtigruten monitorizeaza indeaproape situatia si se afla intr-o continua cooperare atat cu autoritatile sanitare locale si internationale, cat si cu agentiile partenere. (Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS), ECDC (Centrul European pentru Prevenirea și Controlul Bolilor), CDC (Centrul american pentru prevenirea bolilor si controlul bolilor) si FHI (autoritatea norvegiană de sanatate publica).

Vasele de croaziera ale linei Hurtigruten functioneaza cu protocoale sanitare detaliate pentru a oferi pasagerilor si echipajului un mediu sigur. Linia de croaziera a implementat protocoale suplimentare de curatare si dezinfectare la bordul vaselor.

Toate vasele de expeditie care opereaza in zone indepartate si greu accesibile au la dispozitie personal medical profesionist. Toate vasele care opereaza de-a lungul Coastei Norvegiene au acces la sistemul sanitar din Norvegia.

Pana la o notificare suplimentara, linia a anuntat ca va restrictiona accesul pentru vizitatorii portului pe vasele care opereaza in serviciul Coastal Express de-a lungul Coastei Norvegiene.

Urmatoarele proceduri au fost puse in aplicare pe toate vasele pana la o notificare suplimentara:

Linia de croaziera Hurtigruten nu va permite turistilor sau echipajului propriu zis sa se imbarce pe oricare dintre vase daca au vizitat sau au tranzitat prin urmatoarele zone in ultimele 14 zile inainte de imbarcare, indiferent de nationalitate: Coreea de Sud, Iran, China (inclusiv Hong Kong si Macau), orice municipalitate italiana supusa blocarii, Tirol (Austria), Singapore si Japonia.

Toate persoanele care au calatorit de pe, au vizitat sau au tranzitat pe aeroporturi in orice alte destinatii cu focare COVID-19 in curs de desfasurare in ultimele 14 zile vor fi examinate pentru simptome.

Pasagerii sau echipajul propriu zis, indiferent de nationalitate, care in termen de 14 zile inainte de imbarcare, au avut un contact strans cu sau au ajutat la ingrijirea oricarei persoane suspecte sau diagnosticate cu Coronavirus sau care este in prezent supus monitorizarii sanatatii nu i se va permite imbarcarea.

Toti pasagerii impreuna cu echipajul vor completa un chestionar standard cu referire la starea lor de sanatate inainte de imbarcarea propriu zisa. Completarea acestui chestionar este obligatorie. Datele aferente sunt evaluate de personalul medical responsabil la bordul vasului de croaziera.

Orice pasager sau membru al echipajulul care prezinta simptome (precum febra 37,5C, tuse, stranut etc.) sunt supusi evaluarilor medicale considerate necesare.

Orice pasager sau membru al echipajului care prezinta simptome ale oricarei boli respiratorii in timp ce se afla la bord va fi supus screeningului general pentru COVID-19 si poate fi supus potentialei carantine.

Screeningul general (febra si istoric de calatorie) poate fi efectuat la bord in orice moment, ca masura generala proactiva.

Cu alte informatii, echipa Croaziere.net va va tine la curent!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.