Inger Klein Thorhauge Capitanul noului vas Cunard

Flota Cunard a numit-o pe Inger Klein Thorhauge capitanul noului vas Queen Anne.

Thorhauge va conduce echipa responsabila de operatiunile de la bord si va prelua conducerea noului sezon inaugural al vasului Queen Anne.

Thorhauge, prima femeie capitan a Flotei Cunard, sarbatoreste anul acesta 25 de ani de serviciu in cadrul companiei. Aceasta va naviga vasul Queen Anne din Italia unde e momentan construit la Southampton, inainte de inaugurala ei la inceputul anului 2024.

Thorhauge, care a devenit capitanul vasului Queen Victoria în 2010, si-a inceput cariera în 1997 ca ofiter secund la bordul vasului Vistafjord Cunard.

De provenianta din Insulele Feroe, cariera ei in cadrul companiei a facut-o calatorind de multe ori in lume drept capitan al Queen Victoria si, mai recent, al Queen Elizabeth.

„Sunt foarte mandra ca sunt prima femeie capitan a liniei Cunard, mai ales sa fiu numita primul capitan al vasului Queen Anne, care este cea mai mare onoare. Inseamna lumea absoluta pentru mine sa fac parte din urmatorul capitol al lui Cunard”, a comentat Thorhauge. „Abia astept sa vad reactia pe care o va primi Queen Anne de la oaspetii nostri cand vor urca pentru prima data la bordul acesteia, apoi sa pornesc si sa prezint lumii frumoasa noastra nava, vizitand porturi minunate si interesante! Nu pot decat sa imi imaginez reactia pe care o va primi nava.”

„Cand discut despre Queen Anne cu echipajul Cunard, este atat de clar cat de incantati si mandri sunt si ei de a primi o noua nava in flota. Echipajul este fundamental in oferirea acelei experiente Cunard prin excelenta si stiu ca vor continua sa ofere standardele exceptional de inalte ale serviciului White Star pe Queen Anne, pe care oaspetii nostri le asteapta de la noi.”

Indatoririle capitanului vor fi impartite intre Inger Klein Thorhaug si David Hudson, care si-a inceput cariera la Cunard in 2006.

Itinerariile pentru Queen Anne vor fi dezvaluite in mai 2022



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.