ITINERARII NOI IN INSULELE CANARE PENTRU IARNA 2024-2025 – MSC CRUISES

MSC Cruises a anuntat ca va plasa o nava in Insulele Canare pentru sezonul de iarna 2024-2025, iar vanzarile sunt acum deschise.

MSC Opera va opera itinerarii de 7 nopti cu sase opriri intre 3 noiembrie 2024 si 16 martie 2025. Vasul va pleca din Santa Cruz de Tenerife in Tenerife catre Las Palmas in Gran Canaria, Puerto del Rosario in Fuerteventura, Funchal in Madeira, Santa Cruz de la Palma in La Palma si Arrecife in Lanzarote, inainte de a se intoarce in Tenerife.

Noul itinerariu ofera, de asemenea, optiuni flexibile de imbarcare, inclusiv Santa Cruz de Tenerife in zilele de duminica, Las Palmas in zilele de luni, Madeira pentru Funchal in zilele de joi sau vineri si Arrecife in zilele de sambata.

Cu opriri prelungite in porturi, noul itinerariu ofera pasagerilor pana la 16 ore in port, timp suficient pentru a se bucura de tot ceea ce fiecare destinatie vibranta are de oferit.

Insulele Canare si insula portugheza Madeira vor permite oaspetilor sa experimenteze cultura bogata, peisajele impresionante si atractiile captivante ale fiecarei destinatii unice, beneficiind in acelasi timp de un climat cald relaxant, perfect pentru vizitarea obiectivelor turistice.

Dat fiind ca Insulele Canare si Madeira sunt destinatii populare pentru vremea calda in lunile de iarna, noul program este usor accesibil cu zboruri internationale regulate catre Tenerife, Gran Canaria, Madeira si Lanzarote.

Noul itinerariu inlocuieste programul anterior planificat pentru MSC Opera in Marea Rosie pentru iarna 2024-25, care a fost anulat in contextul riscului actual pentru navigatie in aceasta regiune.

Despre MSC Opera

MSC Opera ofera o varietate de optiuni gastronomice, inclusiv doua restaurante principale cu o gama de specialitati mediteraneene si international, plus o serie de baruri si lounge-uri pentru a satisface orice preferinta.

Fie ca oaspetii isi incearca norocul in Med Pearl Casino, danseaza in Byblos Disco sau Cotton Club, se relaxeaza la piscina, se bucura de un spectacol in Teatro dell’Opera sau se plimba prin magazine, nu exista niciodata un moment plictisitor la bord.

Pentru familii, exista zone dedicate de joaca pentru copii si adolescenti de toate varstele, inclusiv un parc de joaca interesant, in timp ce adolescentii se pot bucura de jocuri de realitate virtuala si cluburi exclusive pentru ei.

Exista o multime de opțiuni pentru fitness si relaxare la bord, inclusiv o sala de sport, o pista de mers pe jos, minigolf, shuffleboard si MSC Aurea Spa, cu oferte care includ masaje si tratamente deosebite, precum si o zona termala, completata de o sauna si o camera de aburi.

Itinerariile includ destinatii precum:

Santa Cruz de Tenerife: Celebrata pentru faimosul sau carnaval, peisajele uluitoare, plajele frumoase si monumentele istorice, Santa Cruz de Tenerife este capitala portuara din Tenerife, cea mai mare dintre cele sapte insule Canare ale Spaniei. Printre atractiile impresionante se numara Plaza de España și remarcabilul auditorium in forma de val alb, Auditorio de Tenerife, o minune arhitecturala. In apropiere de oras se afla Parcul Național El Teide, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, unde se gaseste impresionantul varf vulcanic Mount Teide.

Las Palmas: Capitala insulei Gran Canaria este o destinatie de vacanta idilica plina de cultura diversa, patrimoniu istoric si plaje minunate. Orasul dispune de o multime de atractii de descoperit, precum Las Canteras, plaja de renume mondial cunoscuta pentru apele sale cristaline, Casa de Colon, un muzeu care evidentiaza istoria insulelor Canare si calatoriile lui Cristofor Columb, precum si cartierul istoric Vegueta, cu strazi pietruite si pline de istorie.

Puerto del Rosario: Capitala Fuerteventurei in Insulele Canare ofera o bogatie de atractii pentru vizitatori, renumita pentru strazile sale artistice impodobite cu sculpturi si arta. Fie ca va plimbati pe bulevardul animat plin de magazine si restaurante sau vizitati plajele frumoase din apropiere, exista o varietate de experiente din care puteti alege. Orasul serveste si ca poarta de acces catre peisajele naturale uimitoare si locurile faimoase ale Fuerteventurei, inclusiv celebrele dune de nisip Corralejo.

Funchal: Capitala fermecatoare a insulei portugheze Madeira este renumita pentru golful sau pitoresc, strazile istorice fermecatoare, vinul Madeira de renume mondial si gradinile botanice de clasa mondiala. Unele atractii cunoscute includ centrul istoric al orasului, Zona Velha, care conserva unele dintre cele mai impresionante monumente ale orasului, incantatoarea Gradina Botanica Madeira si apropiatul Cabo Girao, una dintre cele mai inalte stanci din Europa.

Santa Cruz de la Palma: Capitala insulei La Palma captiveaza vizitatorii cu amestecul sau uimitor de atractii istorice si naturale. De la plimbarea pe strazile pietruite pitoresti ale orasului si admirarea arhitecturii din Plaza Espana, datand din perioada Renasterii, pana la vizitarea punctelor de referinta precum Biserica El Salvador din secolul al XVI-lea, aceasta destinatie ofera oaspetilor experiente bogate si variate. Orasul serveste si ca un punct de plecare excelent pentru descoperirea siturilor impresionante ale insulei, inclusiv Parcul National Caldera de Taburiente, cunoscut pentru craterul sau vulcanic dramatic si padurile sale luxuriante.

Arrecife: Vibrantul oras capitala al insulei Lanzarote este un paradis natural si o destinatie obligatorie in Insulele Canare, cunoscut pentru peisajele sale vulcanice, plajele frumoase si bogata sa mostenire culturala. Unele puncte cheie includ Castillo de San Gabriel, impresionantul fort antic care gazduieste acum muzeul de istorie din Arrecife, largitul lagoon Charco San Gines cu multe case de pescuit si o varietate de baruri si restaurante, precum si Parcul National Timanfaya, situat in afara orasului pe insula, celebru pentru peisajele sale vulcanice spectaculoase.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.