Itinerariile liniei de croaziera Celestyal Cruises revin in Istanbul, Egipt si Tara Sfanta

header-celestyal-crystal

In 2019 linia de croaziera Celestyal Cruises isi va extinde sezonul de navigare in Europa pana in Decembrie si isi va relua itinerariile spre Istanbul, pentru prima data din 2016, cu o noua croaziera de 7 nopti “Eclectic Aegean”, care va avea 6 plecari din 21 Octombrie pana in 25 Noiembrie.
“Itinerariilor noastre din 2019 si 2020 li se vor adauga alte 7 noi porturi in care vom ancora in itinerariile noastre din Mediterana de Est, ceea ce ne va aduce mai aproape de obiectivul nostru, si anume acela de a naviga intreg anul in apele noastre de origine” spune Kerry Anastassiadis CEO. “ Suntem incantati sa ne intoarcem in Istanbul, si sa le oferim pasagerilor nostri oportunitatea de a vizita Efes, Troya si Gallipoli, cat si de asemenea Valos, Grecia, poarta de intrare spre peisajul montan legendar al Meteorei. Si cu ale noastre noi croaziere “3 Continents”, pasagerii nostri pot sa viziteze Tara Sfanta si piramidele, in plus fata de destinatiile noastre din Marea Egee”.
Acesta croaziera “Eclectic Aegean”, include o noapte in Istanbul, si stationari in Volos – pentru excursiile optionale de la Meteora; si Canakkale, Turcia – pentru excursiile optionale la Troya si Gallipoli. Itinerariul croazierei va include si Heraklion si Santorini, iar din portul Mykonos se va pleca la ora 02:00 noaptea, pentru ca turistii sa experimenteze viata de noapte de aici.
Celestyal Cruises a anuntat de asemenea croaziere “3 Continents” cu 5 nopti in Decembrie 2019. Itinerariul pune in evidenta Alexandria si Port Said, Egipt; Ashdod, Israel; Kusadasi, Turcia; Limassol, Cipru; si Rhodos, Grecia. Excursiile optionale promit o adancire amanuntita in istoria si cultura acestor destinatii.
In 2020, Celestyal Cruises va continua itinerariile bine stabilite de 3 si 4 nopti “Iconic” si mai apoi isi va fortifica itinerariile de 7 nopti, oferind o varietate de optiuni. Croazierele de 7 nopti “Eclectic Cruise” vor avea plecari in perioada 06 Aprilie – 11 Mai, reluandu-se apoi a doua serie incepand cu 07 Septembrie, navigand pana la sfarsitul lunii Octombrie. Croazierele de o saptamana “Idylic Aegean” vor avea plecari din 18 Mai pana in 31 August, in timp ce croaziera “3 Continents” va avea plecari in Martie si Noiembrie pana in Decembrie.
Toate croazierele din 2019 si 2020 vor avea incluse experienta Celestyal si anume, vor avea incluse in tarif pachetele de bauturi, o selectie de excursii optionale, taxele portuare si bacsisul.



One Response to “Itinerariile liniei de croaziera Celestyal Cruises revin in Istanbul, Egipt si Tara Sfanta”

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.