Linia de croaziera Norwegian Cruise Line ne dezvaluie noi modele de cabine cu balcon si minisuite

Wiesbaden, 14 iulie 2011 – Linia de croaziera Norwegian Cruise Line, ieri a prezentat pentru prima data design-ul noilor cabine cu balcon si mini suite proiectate pentru proiectul Breakaway, numele proiectului fiind dat de catre companie celor doua nave de noua generatie Freestyle Cruising programate pentru lansare in aprilie 2013 si aprilie 2014. Tonajul fiecarei nave va fi de 144.017 si o capacitate de ocupatie de 4000 de pasageri. Kevin Sheehan, director executiv, a prezentat design-ul la peste 1000 de parteneri in Las Vegas.

”Tema proiectarii cabinelor este “hotelul modern de tip boutique intalneste marea”. Am luat in considerare in proiectarea cabinelor de necesitatile clientilor si vrem sa fie intampinati de ambianta calduroasa si primitoare” a spus Sheehan. Am vrut e asemenea sa maximimizam utilizarea spatiului, pentru ca pasagerii sa se simta confortabil, dar in acelasi timp spatiul de depozitare este si el bine planificat. In cele din urma scopul nostru este sa realizam un echilibru intre forma si functie – bine concepute, spatiu frumos, confortabil si sensibil.”

Cabina exterioara cu balcon                                           Minisuita cu balcon

Cabina exterioara cu balcon     Minisuita cu balcon

Proiectul Breakaway reprezinta o oportunitate pentru pasagerii Norwegian Cruise Line, desprinsi de rutina de la munca, scoala si stresul de zi cu zi si de a gasi un ragaz adevarat pe mare. Aceste doua noi nave vor lua tot ce e mai bun de la navele deja existente, bazandu-se pe experienta liniei de croaziera care a lansat deja 10 nave in ultimii 10 ani, incepand cu Norwegian Star si Norwegian Sun in 2001 si  culminand cu lansarea vasului  Norwegian Epic in 2010.

Cabinele proiectului Breakway combina forma si functia cabinelor ce apartin clasei de vase Jewel cu un design atat modern, cat si contemporan asmanatoare cu ale vasului Norwegian Epic.

Navele proiectului Breakway  vor avea fiecare 1.024 de cabine cu balcon si 238 de mini-suite cu bogate lambriuri in tonuri calde si culori accentuate. Fiecare cabina cu balcon va avea cate un pat Queen Size, dar care poate fi si separat, cu saltea si perna foarte moale si confortabila.Exista deasupra patului un raft,  unde pot fi depozitate carti, reviste, computer sau dispozitive electronice. Fiecare cabina are cate o canapea extensibila, cu spatiu de stocare suplimentar.

 

Pe perete este montat un ecran plat astfel amplasat incat sa se poata urmari cu usurinta programele din pat si de pe canapea. Este construit si un spatiu unde pot fi depozitate o multime de lucruri. Led-urile de iluminat inconjoara perimetrul plafonului pentru a da caldura in camera. De asemenea exista si un dulap usor accesibil cu usi glisante. Accesul in cabina se face pe baza cheilor de tip cartela, cu ajutorul carora se poate controla lumina in cabina.

Balconul baii  are un aspect contemporan, curat, care asigura mult spatiu si este foarte confortabil. Exista multe rafturi din lemn care ajuta la reducerea aglomerarii si unde pot fi puse lucrurile la indemana pasagerilor. Chiuveta are dimensiuni generoase cu un robinet usor de utilizat, iar sub chiuveta se afla un dulapior unde se gaseste cosul de gunoi. Un dus privat cu o bara destinata femeilor pentru epilat, completeaza cabina.

 

Mini suita este o versiune mai incapatoare a cabinei cu balcon, cu o baie de lux unde are incorporata o chiuveta de dimensiuni mari cu doi robineti. Exista spatii inchise si deschise de depozitare sub chiuveta. Baia dispune de un spa supradimensionat cu mai multe tipuri de dusuri.

Pasagerii Norwegian Cruise Line vor descoperii categorii suplimentare pentru cabine doar in luna august. Anunturi mai interesante vor fi descoperite pe parcursul verii si rezervarile pentru prima nava vor avea loc doar in luna octombrie 2011.

Informatii despre linia de croaziera Norwegian Cruise

NCL Corporation Ltd. este o linie de croaziera la nivel international, care opereaza cu sediul central in Miami, Florida. NCL (Bahamas), filiala Wiesbaden este responsabila cu piata Europei Continentale.

Linia de croaziera Norwegian Cruise Line are o experienta de 44 de ani, fiind foarte inovatoare datorita stilului Freestyle, care ofera pasagerilor multa libertate si flexibilitate,

Astazi, linia de croaziera Norwegian Cruise Line are in alcatuire 11 vase in stil Freestyle, care ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de o vacanta de croaziera relaxant pe una dintre cele mai noi si mai contemporane nave de pe mare.

Linia de croaziera Norvegian Cruise Line are cele mai mari si mai inovatoare vase de croaziera in stil Freestyle, cu vasul Norwegian Epic care a debutat in anul 2010. Trei dintre navele sale moderne sunt trimise in Europa in sezonul 2010-2011 ; in sezonul 2012-2013 vor fi trimise patru nave de croaziera sa navigheze in apele europene,

In octombrie 2010, linia de croaziera a primit premiul World Travel ca fiind o linie de top pentru trei ani la rand.

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.