Magnus Wrahme se alatura Hurtigruten ca vicepresedinte de vanzari la nivel mondial

Hurtigruten l-a numit pe Magnus Wrahme (50), ca noul vicepresedinte de vanzari la nivel mondial. Wrahme detine o diploma de master in administrarea afacerilor de la Universitatea Heriot-Watt din Scotia si s-a mutat recent in Norvegia dupa o lunga cariera in industria internationala de croaziere, in special la Royal Caribbean Cruises (RCCL).  La RCCL, el a detinut o serie de pozitii de conducere pe diferite piete din intreaga lume, cea mai recenta fiind accea de vicepresedinte international avand principala responsabilitate de internationalizare a afacerii companiei si a prezentei ei in intreaga lume.

In ultimul an, el a condus propria afacere de consultanta, asistand intreprinderi comerciale si companii de croaziera cu dezvoltarea de afaceri si servicii de intrare pe piata. Wrahme a preluat noua sa pozitie pe 2 mai si isi va imparti timpul intre Tromsø si Oslo, in timp ce se va ocupa si de toate operatiunile globale ale Hurtigruten.

“Suntem extrem de incantati de a il avea pe Wrahme in echipa noastra“, comenteaza directorul general Daniel Skjeldam. “Experienta lui vasta de peste 13 ani in industria internationala de croaziera si multi ani in alte domenii ale turismului va fi de mare folos pentru noi in viitor. Concurenta internationala este dura, iar experienta sa la nivel mondial in aceasta piata, impreuna cu reteaua sa extinsa de contacte, va ajuta la dezvoltarea Hurtigruten. “

“Cel mai frumos voiaj din lume de-a lungul coastelor maiestuoase si o abundenta de aventuri in apele polare ofera companiei Hurtigruten un potential international de vanzari unic, spune Magnus Wrahme. “Aceasta va fi o sarcina foarte motivanta si ma bucur sa ma alatur unui brand cu un adevarat succes in randul clientilor“.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.