Masuri de siguranta la bord – Norwegian Cruise Line

Norwegian_Breakaway_01-11-2018_St._Maarten_4

Norwegian Cruise Line este aproape de a-si incepe activitatea si a lansat o serie de protocoale privind siguranta turistilor.

Prin politica Peace of Mind a companiei, va fi pus in plus, pe fiecare vas, cate un Ofiter pentru Sanatate Publica si va fi suplimentat personalul medical al intregii flote.

Compania supravegheaza instalarea de echipamente de filtrare a aerului, H13 HEPA, care elimina 99.95% dintre agentii patogeni transportati in aer, pentru a asigura un aer mai curat.

Toti oaspetii vor fi supusi unui test privind starea de sanatate inainte de imbarcare, iar cei care prezinta simptome de risc, vor fi supusi unei noi testari. In plus, tot echipajul va fi testat inaintea fiecarei imbarcari si monitorizat constant pe toata durata calatoriei, au spus cei de la Norwegian Cruise Line.

Verificarea temperaturii prin termoscanare si continua monitorizare a oaspetilor si a echipajului pe durata intregii calatorii, va ajuta la identificarea posibilelor probleme medicale, oferind astfel preventie si protectie sporite.

Norwegian Cruise Line a mentionat ca toate vasele din flota vor fi curatate si dezinfectate in totalitate inainte de fiecare calatorie, in concordanta cu protocoalele companiei, care sunt in parteneriat cu CDC’s Vessel Sanitation Program.

Terminalele de imbarcare vor fi igienizate continuu, iar unde este posibil se va folosi tehnologia de dezinfectare pe baza de aburi, atat inainte cat si dupa fiecare imbarcare si debarcare,

In plus, toate cabinele, suitele si spatiile publice, vor fi curatate, igienizate si dezinfectate frecvent fiind folosita tehnologia Electrostatic Spray, care include dezinfectarea pe baza de aburi cu acid hipocloros (HOCI). Acidul hipocloros este un oxidant puternic non-toxic, care distruge eficient bacteriile, sporii si virusurile.

“Programul nostru de prevenire 24/7 include dezinfectarea continua a spatiilor publice si a punctelor atinse in mod frecvent. Ne vom asigura ca aceasta dezinfectare se va efectua constant in toate lifturile si toate spatiile publice, atat pe timpul orelor de varf cat si in afara lor” au spus reprezentantii companiei.

Restaurantele de tip bufet si locurile de servire a bauturilor vor fi puse la dispozitie cu personal adecvat, disponibil sa serveasca oaspetii.

In ceea ce priveste capacitatea, compania spune ca nu va opera cu vasele la capacitatea lor maxima si ca lucreaza la instalarea la bord a unor kit-uri de testare rapida impotriva COVID-19.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.