Mesajul lui Michael Thamm, la un an dupa evenimentul Costa Concordia 13.01.2013

“Dragii nostri,

A trecut un an de la tragicul eveniment cu Costa Concordia, eveniment ce si-a lasat amprenta pe fiecare dintre noi.

I-a afectat pe cei apropiati noua: oaspetii nostri dar si angajati, iar pe aceasta cale ne exprimam sincera compasiune pentru suferinta prin care ei au trecut si pentru durerea familiilor celor care nu mai sunt astazi printre noi.

Pe 13 Ianuarie 2013, a avut loc o zi de comemorare pe insula Giglio in amintirea celor care si-au pierdut viata. Ne reinnoim multumirile catre locuitorii insulei cat si catre echipajele de salvare care au fost atat de generosi in asistenta si sprijinirea supravietuitorilor in acea noapte.

La un an dupa tragedie, pe 13 ianuarie, steagurile au fost arborate in berna la toate oficiile Costa Cruises din intreaga lume precum si pe toate navele Costa Cruises. S-a tinut un serviciu religios in teatrul fiecarui vas, incheiat printr-un minut de reculegere la sfarsitul serviciului.

In Genova, la sediul central al companiei, echipajul local a participat la un alt serviciu religios la Basilica Sf. Maria Assumption, Carignano. In semn de respect pentru diferitele religii, au avut loc ceremonii inter religioase in Paris, ceremonii Hindu in Mumbay si Bali, o ceremonie musulmana in Jakarta, o ceremonie budista in Shanghai, si o slujba Catolica in Goa, Jakarta, Manila si Lima.

Va asigur ca atat eu personal cat si compania Costa Cruises si toate celelalte companii din industria croazierelor suntem implicati direct si facem toate eforturile posibile pentru prevenirea unor evenimente de acest gen. Siguranta pasagerilor nostrii si a echipajului a fost si va ramane in continuare prioritatea noastra primordiala.

Dorim sa multumim, inca o data, tuturor persoanelor ca voi, care au continuat sa isi demonstreze increderea. Speram ca rugaciunile noastre de la aceasta trista aniversare, exprimate in limbi si credinte diferite dar intrun singur glas, ne vor conduce pasii catre un viitor mai luminos.

Cu sincera recunostinta,”

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.