MSC Bellissima adauga DOHA in itinerariu!

01 March 2019, MSC Bellissima arrives at Southampton to be christened

MSC Cruises extinde sezonul de iarna al vasului MSC Bellissima si adauga noi itinerarii ce vor dura doua saptamani. Prin urmare turistii se vor putea imbarca pentru prima data din portul Doha, Qatar – prima plecare fiind pe 28 Noiembrie 2019. Acest lucru este un adaos fata de croazierele navei respective, cele de 7 nopti care au imbarcare din Dubai sau Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite.

Aranjamente pentru zbor si croaziera..

Calatoria spre port a fost simplificata printr-un nou acord cu MSC Cruises si Qatar Airways referitor la zborurile de la Londra la Doha.

Gianni Onorato, CEO al MSC Cruises, a declarat: “Suntem incantati sa prezentam o noua croaziera de 14 nopti in oferta noastra Golf. Punem la dispozitia turistilor un al treilea port de imbarcare in aceasta regiune in care se adauga bineinteles si Doha. De asemenea, avem un nou parteneriat cu Qatar Airways, iar acest lucru va face din port un loc convenabil si accesibil.”

MSC Lirica va fi, de asemenea, pozitionata in Golf din luna Noiembrie pana in Martie, cu croaziere de la 11 pana la 14 nopti, iar acestea vor face escala in India.

Evenimentele turistice de la croazierele de 14 nopti includ vizite de doua zile in Dubai sau Abu Dhabi – se viziteaza Moscheea Grand Sheikh Zayed, parcul tematic Ferrari World sau parcul acvatic Yas Waterworld si insula Sir Bani Yas.

Qatar si capitala Doha atrage aproximativ doua milioane de vizitatori pe an. Zonele populare includ promenada Doha Corniche, parcul acvatic Qatar, muzeul arab de arta moderna si nu in ultimul rand, plajele sale. La fel pietele de peste, fortareata portugheza, legendara Muttrah Souq, Khassab si Patrimoniul Mondial Unesco din Qal’at al-Bahrain sunt locuri care trebuie vizitate!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.