MSC Cruises a dezvăluit detalii despre opțiunile de divertisment de la bordul noului vas MSC World Europa.

Potrivit companiei există trei spectacole noi în stil concert într-o arena multifuncțională: Luna Park, cinci producții noi de teatru la scară largă în World Theatre, patru experiențe tematice în Panorama Lounge, plus expoziții pop-up surpriză, live pe tot vasul.

Steve Leatham, seful departamentului de diverisment al liniei MSC Cruises, a spus: “Divertismentul interactiv nou-nout oferit la bordul vasului MSC World Europa va fi diferit de orice au experimentat vreodata oaspetii nostri, combinand tehnologii inovatoare si facilitati concepute special pentru ei. De la momente surpriză care vor avea loc pe toată durata croazierei până la spectacole spectaculoase și locații de ultimă generație, oaspeții noștri vor fi uimiți de abundența de opțiuni fantastice de divertisment la bord, deoarece se află în centrul producțiilor și se cufundă în spectacole și activități incredibile.”

MSC World Europa, MSC Luna Park Arena

Noua arena “Luna Pask” este o locatie de multifuntionala de diverisment cu 300 de locuri, ce va gazdui filme, jocuri, activitati pentru copii si diferite petreceri tematice. In timpul zilei, in aceasta locatie vor avea loc diferite activitati pentru toate varstele, inclusiv o noua Academie de Drone in ralitatea virtuala, doua noi spectacole cu jocuri interactive, o Academie de Dans cu trei cursuri “Danseaza cu Flavia” sustinut Flavia Cacace-Mistry, campioana a concursului britanic “Strictly Come Dancing” si “Doremi’s Wake Up Rave” pentru oaspetii tineri de la bord.

Pe timpul croazierei, pasagerii vor avea sansa sa participe intr-o serie de provocari cu scopul doborarii titlurilor de record mondial Guinness prin evenimente de zi și un spectacol de seară la scară largă.

Aici, noaptea oferă trei concerte interactive care reunesc tehnologia și imaginile.

Pe scena principală la World Theatre se vor pune în scenă cinci spectacole de teatru originale, la scară largă, axate pe explorare, călătorie, mare, teatru și durabilitate. Spectacolele au fost concepute pentru a include talent uimitor, imagini LED și peisaje și recuzită incredibile, precum și 350 de costume spectaculoase.

Pentru spectacolele Eko sunt costume realizate din material reciclat; spectacolul original Amelia Earhart este cu o bicicletă de cascadorii cu o roată; o noapte de Broadway cu melodii de spectacol de teatru classic; Cadmo The Landwalker care se concentrează pe explorare și Yellow Submarine care va prezenta un circ uimitor și elemente magice Bazate pe cântecel The Beatles.

MSC World Europa, MSC Panorama Lounge

Situat la pupa navei, Panorama Lounge va avea experiențe cu tematică muzicală la băuturi înainte de spectacol și o podea interactivă cu design care vor transforma spațiul și ecrane schimbătoare care reflectă tema nopții.

Oaspeții în timpul zilei pot proiecta desene pe care le-au făcut pe ecranele interactive de pe podeaua lounge-ului ca GIF-uri sau pot urmări cum podeaua se transformă într-o carte de colorat gigantică pentru toate vârstele, pentru a-și completa propriile desene.

Noaptea, oaspeții se pot bucura de patru experiențe muzicale captivante de 90 de minute care prezintă stiluri de dans de peste decenii și de pe tot globul, inclusiv samba, tango, vals și disco.

Cu trupe live, dansatori, cântăreți și acrobați, fiecare experiență va urma diferite teme, cum ar fi Let’s Get Loud cu muzică tematică de fiesta precum „Despacito” și „Bailamos”; Ultimate Disco cu culori strălucitoare și clasice, inclusiv „Boogie Wonderland” și „Turn the Beat Around”; „Bandstand Boogie” cu melodii vechi și „Rock Evolution”: o petrecere de dans rock and roll.

MSC World Europa va oferi, de asemenea, o varietate de momente surpriză care apar în diferite zone ale navei pe toată durata croazierei. Două expoziții diferite, care se concentrează pe conținutul “Instagramabil” cu temele Pământului și ale Oceanului. Artiștii, actorii si muzicienii vor contribui la aceste experiențe surpriză pe navă.

Alte atracții de divertisment la bord includ The Venom Drop The Spiral, care este cel mai lung toboggan pe mare, care se întinde pe 11 punți.

În plus, nava va avea în flota sa cel mai mare parc acvatic MSC Cruise cu tehnologie de realitate virtuală.

De asemenea, oaspeții pot participa la o varietate de activități în timpul zilelor petrecute pe mare, de la roller disco și rock’n roll bingo până la mașini care se ciocnesc și o provocare pe tema fotbalului. Completând oferta de divertisment high-tech a MSC World Europa, o petrecere oferita de DJ Sundowner cu o experiență holografică va avea loc în fiecare seară.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.