MSC Cruises a salutat primii pasageri care au ajuns în noua sa insulă privată din Bahamas, Ocean Cay MSC Marine Reserve.

Ocean Cay MSC Marine Reserve first ship

Deschiderea mult așteptată este un punct de reper într-o întreprindere complexă, care a fost anunțată pentru prima dată în decembrie 2015. Linia de croazieră MSC Cruises a transformat un loc industrial într-o destinație de croazieră, în timp ce lucra cu ingineri de mediu și alți experți pentru revitalizarea oceanului, atât viața lui, cât și viața coralilor pe cale de dispariție.

Conservarea coloniilor de corali în timpul construcției

Aceasta a implicat eliminarea a 7.500 de tone de fier vechi și expedierea unei echipe de scafandri și biologi marini pentru a îndepărta cu atenție coloniile individuale de coral dur din resturile de pe fundul oceanului și pentru a le putea muta într-o locație aprobată în afara zonei de construcție. Peste 75.000 de plante și arbuști au fost plantați pe întreaga insulă pentru a crea o biodiversitate și un mediu durabil.

În următoarele luni, linia de croazieră MSC Cruises intenționează să introducă un centru de conservare pe insulă, care să servească drept bază educația și cercetarea coralilor.

Tururi pentru a descoperi viața marină

Ofertele de excursii la țărm, inclusiv snorkeling, îmbarcare în stand-up și caiac, facilitează descoperirea vieții marine.

Vizitatorii pot achiziționa un tratament spa sau se pot relaxa într-o cabană privată, se pot plimba in sat unde pot descoperi arta artizanală bohamiană făurită de către artizani locali, pot gusta din preparatele culinare sau se pot delecta la evenimentele de seară – la paradele Junkanoo și la spectacole.

Crearea a ceva cu un scop superior

„Să ai primii oaspeți pe insulă este un moment de mare mândrie pentru noi toți”, a spus președintele executiv, Pierfrancesco Vago. „Ocean Cay este bazat pe un angajament profund față de principiile ecologice – credințe care modelează totul, de la modul în care se construiesc locurile, la modul în care este condusă insula, la tipurile de activități prezentate pe insulă. Am dorit să creăm pentru oaspeții noștri ceva durabil, cu un scop mai înalt. Ocean Cay nu este doar o insulă de vacanță. Este o rezervație marină unică în care oamenii și natura prospera în armonie. ”

În urma primului apel de astăzi, toate cele patru nave ale liniei de croazieră MSC Cruises din America de Nord – MSC Armonia, MSC Divina, MSC Seaside și MSC Meraviglia – vor vizita Rezervația Marine Cay MSC Marine în diferite zile.

port-ocean-cay-banner2


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.