MSC Cruises completeaza arta croazierelor cu seri festive elegante

MSC completeaza arta croazierelor cu seri festive elegante 

Serile festive de neuitat realizate de Mauro Uliassi, detinator de 2 stele Michelin si uimitoarele sale meniuri de cină

MSC Cruises detine o flota de 11 nave ultra-moderne, ofera vacante casual, relaxante si informale de croaziera pentru a se potrivi tuturor pasagerilor, de la familii si grupuri de prieteni, pana la persoanele single, cupluri si seniori. 

Desi sunt experti in arta de croaziera relaxata, compania MSC Cruises, stie sa iasa in evidenta, mostenind stilul elegant italian! Stim ca oaspetii iubesc stilul elegant de moda veche si doresc sa retraiasca calatoriile sofisticate  de pe ocean din epoca de aur, chiar si pentru o noapte.

Ca parte a traditiei de croaziera MSC, Cina de gala MSC va avea loc cel putin o data pe croaziera. Gazduita pe vasele de croaziera de lux MSC, Gala Night este un simbol de eleganta, ospitalitate si grandoare si pe tot parcursul serii, de la bucatarie la spectacol, este aranjat totul cu atentie, rafinament si eleganta. Oaspetii sunt incurajati sa afiseze cele mai elegante haine, rochii  si smochinguri, in timp ce capitanul si ofiterii vor fi imbracati in uniformele lor albe de parada.

Fiecare seara festiva este compusa din trei elemente: un cocktail, cina si un spectacol.

Cocktailurile sunt servite cu o ora inainte de cina, pregatind oaspetii pentru meniul din acea seara. O selectie de patru aperitive sunt servite oaspetilor in barul principal: sampanie, un Punch de fructe, un cocktail Pinky (Rom, lamaie şi  grenadine) si  Vodkatini (vodca, vermut sec şi o maslina).De asemenea se pot servi si sucuri din fructe proaspete. Salile care gazduiesc Gala sunt decorate cu sculpturi de gheata stralucitoare si cu dragoni sau alte animale mitice, sculptate artistic in fructe.
Cina de gala MSC este o experienta culinara deosebita pe ocean. In timp ce mesele de zi cu zi de la bord sunt inspirate in fiecare seara de specialitati regionale italiene, cina festiva ofera un exemplu stralucitor de preparate din bucataria italiana de cea mai inalta clasa. Bucatarul sef Mauro Uliassi a creat doua feluri de mancare speciale pentru meniurile din seara festiva MSC: miel in stil Marche cu branza si rosii sau caserecce fresh (paste din grau dur) cu ragu de iepure, ghimbir şi parmezan.

Detinator a 2 stele Michelin, Mauro Uliassi este un adevarat maestru al artelor culinare italiene, recunoscut pentru tehnici noi si pentru amestecarea aromelor noi. Premiile Uliassi sunt dovada a talentului sau, el a fost votat de Identità Golose bucatarul anului in 2009 si numit unul dintre cei 5 proprietari de restaurant de top in ghidul L’Espresso 2011.

Eleganta seara festiva  se incheie intotdeauna  cu un show live, intr-unul din teatrele navei. Cantareti talentati, dansatori si acrobati prezinta un spectacol de divertisment muzical si dramatic, invitand oaspetii sa participe la experienta live.

Seara festiva oferă un moment de lux, de modă veche într-un decor elegant de modernitate, fiind un punct culminant garantat al croazierei dumneavostra cu MSC.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.