MSC Cruises deschide o lume a splendorii lumii arabe

MSC Cruises deschide o cale spre splendoarea lumii arabe


Itinerariile noi din Abu Dhabi şi Emiratele Arabe Unite oferă o gamă largă de excursii la tarm

 

Odata cu introducerea orasului Abu Dhabi si a Emiratelor Arabe Unite ca o noua destinatie pentru sezonul de iarna 2011-2012, precum şi perspectiva unei game largi de excursii la mal fascinante, MSC Cruises a creat o oportunitate unica pentru oaspeţii sai, de a experimenta tot ce este incantator in aceasta regiune.

Vasul de lux de croaziera MSC Lirica are un program complet de 19 croaziere de 7 nopti/ 8 zile de la Abu Dhabi, care pleacă în fiecare duminică de la 30 octombrie până la 04 martie 2012 şi, alternativ, de la Dubai în fiecare vineri intre 28 octombrie – 9 martie 2012.

Se pot face cumparaturi in porturile din Khasab şi Muscat în Sultanatul Oman, precum şi in Al Fujairah în Emiratele Arabe Unite, şi cu două nopţi de neuitat în Abu Dhabi şi Dubai, oaspeţii de pe MSC Lirica se pot bucura in regiune de cele mai impresionante atractii datorită gamei complete de excursii.

Singura companie de croaziere care opreste in Khasab in mod regulat, MSC Cruises ofera accesul privilegiat la un paradis puţin cunoscut. Poreclita “Norvegia Arabiei” datorita litoralului stancos, zona se mândreşte cu peisaje asemanatoare fiordurilor presărate cu sate pitoresti de pescuit, pe care oaspeţii de la MSC Cruises le pot vizita, oprindu-se sa înoate în apele turcoaz din jurul Insulei Telegraph. Alternativele includ un tur cu autocarul pentru a vizita fortul din oras datand din secolului 17 şi emoţia de neuitat a unui jeep safari prin peisajele uluitoare in varful muntelui Jebel Harim.

In Muscat, se pot vizita castele, moschee, se pot vedea delfini sau se pot face plimbari pe dunele de nisip in Wahiba Sands.

La Al Fujairah, oaspeţii pot alege între o excursie in deşert, un tur pitoresc şi cultural de coastă sau o jumătate de zi de relaxare pură pe plajă, între Munţii Hajar şi apele calde ale golfului.

In metropola Abu Dhabi se pot face tururi de oras deosebite, precum şi vizite la circuitul de Formula 1 Yas Marina sau la noul parc tematic Ferrari World, unde vizitatorii poat  merge cu cel mai rapid roller-coaster din lume. Pentru o schimbare de ritm, există, de asemenea, o vizita în oraşul – oaza Al Ain, cunoscut sub numele de ” Garden City ” pentru vegetatia sa (primul site din Emiratele Arabe Unite inclus in lista Patrimoniului Mondial al UNESCO), o întâlnire cu păsări de pradă maiestuoase la Abu Dhabi Falcon Hospital sau şansa de a servi un ceai dupa-amiaza la somptuoasul Emirates Palace.

De la cea mai inalta cladire din lume la singurul hotel de 7* situat pe o insula creata de om, în forma de palmier, Dubai are multe repere spectaculoase moderne de vizitat. Oaspeţii de la MSC Cruises se pot bucura de asemenea de cumparaturi intr-un bazar tradiţional, de inot cu delfinii sau de a lua o croaziera romantica la apus de într-un dhow tradiţional.

Prin furnizarea unor optiuni variate si deosebite pentru a descoperi această parte extraordinara a lumii, si sa nu uitam de facilitatile si agrementul de la bordul vasului  MSC Lirica, MSC Cruises ofera clienţilor o aventura in lumea araba de neuitat.

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.