MSC Cruises deschide o noua destinatie in Guadeloupe si Martinica

Odata cu introducerea in Antilele Franceze ca o noua destinatie pentru sezonul de iarna 2012-2013, si cu perspective de o gama larga cu excursii la tarm fascinante, MSC Cruises a creat o oportunuitate unica pentru ca oaspetii sa experimenteze cele mai bune zone din regiunea idilica.

Cu  59 000 de tone MSC Lirica dispune de 780 de cabine, cu un decor sofisticat si elegant, superb si foarte atent la detalii in toate domeniile, cea mai buna bucatarie Mediteraneana si Internationala si cu o selectie fermecatoare de divertisment. Nava de croaziera de lux are 4 restaurante , 8 baruri si lounge, 1000 mp²MSC Aurea SPA, o pista de atletism, un mini teren de golf,  numeroase buticuri, un cazino, un teatru de 700 de locuri, un club de noapte si un club pentru copii.

In data de 30 noiembrie 2012 MSC Lirica va pleca din Genova, Italia pentru o croaziera de 16 zile/15 nopti si ajunge in portul din Martinica peste 2 saptamani mai tarziu. Itinerariul MSC Lirica va fi din Marea Mediterana prin Oceanul Atlantic la Marea Caraibelor cu oprire in Marsilla, Franta, Barcelona, Spania, Funchal, Portugalia si dupa 5 zile pe mare Bridgetown,Barbados. Programat sa se opreasca in Saint George, in Grenada, in Basseterre Saint Kitts, in Nevis si Castries in Saint Lucia, cu MSC Lirica se ajunge in Fort De France in Martinica pe 15 decembrie 2012. In total 7 zile pline de mare aceasta croaziera ofera oaspetilor ocazia perfecta pentru a profita de numeroasele facilitati impresionante de la bordul navei de lux.
Din 15 decembrie 2012 pana in 16 februarie 2013 MSC Lirica are un program plin de 10 croaziere 7 nopti/8 zile, cu plecare in fiecare sambata de la Fort De France, Martinica si in fiecare duminica de la Pointe a Pitre, Guadeloupe.

Antilele Franceze isi va lua ramas bun de la MSC Lirica,in 23 februarie 2013, atunci cand ea incepe o croaziera de 16 zile/15 nopti intoarcanduse de la Fort de France in Martinica la Genova, in Italia.Opriri programate sunt Pointe-a-Pitre, Guadelupa, Castries, Sfanta Lucia, Funchal, Portugalia, Malaga, Spania, Barcelona, Spania şi Marsilia, Franta.
In timpul experientei din Caraibe, oaspetii de la bordul MSC Lirica se pot bucura de atractiile din regiunILE cele mai fermecatoare si de a descoperi nu numai frumusetea uluitoare, dar, de asemenea, istoria bogata de insule, cu opriri programate in St John din Antigua si Barbuda, Town Road în Tortola, in Insulele Virgine Britanice, Santo Domingo si La Romana din Republica Dominicană, si Philipsburg in St Maarten, Antilele Olandeze.

Itinerariile ofera un echilibru perfect de relaxare, aventura si descoperire istorica printr-o gama variata de excursii la tarm.
Puteti face tururi de oras si de mare si puteti observa pestii tropicali si peisajul acvatic excursie pe jos in padurile tropicale, preparate delicioase din bucataria locala, şi vizite in sate pitoresti, plaje uimitoare, cascade, gradini botanice, plantatii, si mult mai mult.

Aventuros si deloc plictisitor, cu vedere la specataculoasele pasari  din padurile tropicale din oferta de turism Canopy Tour, oportunuitati de a inota cu pisicile de mare, descoperind regiunea calare pe cal, inot cu delfinii intr-o laguna naturala, caiac, plimbari cu Jeep-ul 4×4, plimbare cu pluta pe rau de-a lungul coastei intr-o barca de viteza.

Invatati despre regiune ,istorie si cultura este usor si placut prin multele excursii informative pe care le oferim. Puteti vizita satul de pescuit unde Cristopher Columb a debarcat in 1502 ,plantatii istorice si distilerii si cel mai mare tour din Caraibe de ciocolata facut din plante ecologice din cacao unde toate materile prime rafinate sunt cele mai utilizate. Descoperind Phislipsburg facand un tur placut pe bicicleta si puteti vizita anii 1950 printr-un tur cu autobuzul precum si vederea incantatoare de Sabana Grande, de Boya ,care comemoreaza,lupta la abolirea sclaviei.
Prin furnizarea deatat de multe opţiuni pline de imaginatie ,MSC Cruises este sigura ca poate oferi oaspetilor o aventura de neuitat in Caraibe.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.