MSC CRUISES DESCHIDE REZERVARILE PENTRU CROAZIERE DIN 2024-2025

MSC Cruises a deschis astazi vanzarile pentru o gama de croaziere din sezonul de iarna 2024-2025. Linia va oferi in curand si detalii pentru itinerariile din sezonul de iarna 2024-2025 in America de Sud, Africa de Sud si Orientul Indeparat, dar astazi a dezvaluit itinerariile disponibile acum pentru rezervare, conform unui comunicat de presa.

Detalii:

AMERICA DE NORD SI CARAIBE

MSC Meraviglia va opera din New York cu o gama de itinerarii de la sapte la 11 nopti catre Port Canaveral pentru Orlando, Nassau in Bahamas si insula privata Ocean Cay MSC Marine Reserve a MSC Cruises.

MSC Seascape va naviga in fiecare sambata din Miami cu croaziere de 7 nopti fie catre Republica Dominicana, Puerto Rico si Ocean Cay, fie catre Jamaica, Insulele Cayman, Mexic si Ocean Cay.

MSC Seaside va oferi in fiecare duminica calatorii de 7 nopti din Miami, alternand intre Bahamas, Puerto Rico si Republica Dominicana sau Mexic, Honduras sau Belize si Bahamas.

MSC Divina va fi de asemenea in Miami si va oferi o varietate de itinerarii de la trei la 10 nopti, toate incluzand opriri la Ocean Cay. Croazierele mai lungi vor duce oaspetii in Jamaica, Aruba, Curaçao, Republica Dominicana si Bahamas.

MSC Seashore va fi in portul de baza Port Canaveral pentru croaziere scurte de trei pana la patru nopti catre Bahamas, inclusiv opriri la Ocean Cay, si va avea si croaziere de 7 nopti cu opriri suplimentare in Cozumel si Costa Maya in Mexic.

MSC Virtuosa va fi in portul de baza Fort-de-France, Martinica si va incepe croaziere de 7 nopti consecutive, incluzand Guadelupa, Insulele Virgine, St. Maarten, Saint Kitts si Nevis, Antigua & Barbuda, Saint Vincent & Grenadine, Barbados, Grenada si Saint Lucia.

GOLFUL ARABIC

Cea mai noua nava a liniei, MSC Euribia, va face debutul in regiune din Dubai, Emiratele Arabe Unite si va oferi calatorii de 7 nopti catre doua alte destinatii din Emiratele Arabe Unite, Abu Dhabi si Insula Sir Bani Yas, precum si Doha, Qatar si Manama in Bahrain.

MAREA MEDITERANA

MSC World Europa va naviga in fiecare duminica din Genova cu un itinerariu de 7 nopti cu opriri la Civitavecchia, Roma, Messina in Sicilia, Valletta, Malta; Barcelona, Spania si Marsilia, Franta.

EUROPA DE NORD

MSC Preziosa va opera croaziere de 7 nopti in fiecare duminica din Hamburg, Germania, cu opriri la Zeebrugge si Bruxelles in Belgia; Rotterdam in Olanda; Le Havre, Paris si Southampton, Londra. De asemenea, o croaziera lunga de 21 de nopti din Southampton va vizita Insulele Canare, Madeira si Marocul.

MAREA ROSIE

MSC Musica va oferi croaziere de 7 nopti din Safaga, Egipt, catre Jeddah, Arabia Saudita; Aqaba, Petra in Iordania, Sharm El-Sheikh in Egipt si Portul Sokhna, Cairo, inainte de a reveni in Safaga pentru o oportunitate de a vizita Luxorul.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.