MSC Cruises dezvaluie facilitatile pentru familii cu copii la bordul noului vas MSC World Europa.

MSC Cruises a dezvaluit astazi detalii despre facilitatile si activitatile concepute pentru copii si familii la bordul noului vas MSC World Europa, care se va alatura flotei in Decembrie 2022.

Vasul va avea cea mai mare zona pentru copii din flota MSC Cruises “Va avea o suprafata de 766mp cu 7 spatii distincte dedicate varstelor diferite de la bebelusi pana la cei de 17 ani” a declarat compania intr-un comunicat de presa.

Matteo Mancini, managerul de divertisment pentru copii a declarat “Noi am investit foarte mult in oferta de divertisment pentru oaspetii nostri tineri si stim ca apreciaza cele mai recente tehnologii, tendinte si experiente. Am muncit pentru a introduce inovatii reale atat in proiectarea facilitatilor cat si in dezvoltarea unui program de activitati, toate acestea planificate cu grija pentru a ne asigura ca nevoile diferite ale tuturor grupelor de varsta, de la cei mai tineri oaspeti pana la adolescenti sunt indeplinite. Peste 350,000 de tineri care au calatorit cu noi de-a lungul anilor si le-am ascultat parerile iar acum MSC World Europa reflecta aceste invataminte si am fost inspirati sa cream experiente care imbina tehnologia cu retelele de socializare cu activitati si sport pentru a crea divertisment nou pentru copii care navigheaza cu noi.

Cluburile pentru copii sunt disponibile pentru oaspetii cei mai tineri pana la adolescenti si activitatile sunt organizate pe grupe de varsta:

Special pentru bebelusi: Baby Club pentru copii pana in 3 ani

Pentru copii mai mici: Mini Club si Clubul Juniorilor pentru copii intre 3 si 11 ani.

Pentru copii mai mari: Clubul tinerilor si Clubul adolescentilor pentru copii intre 12 si 17 ani, care include si un TEENS LAB: o camera moderna, captivanta si plina de tehnologie doar pentru adolescenti

MSC Cruises ofera servicii dedicate pentru supravegherea copiilor pentru a le oferi parintilor libertatea de a se bucura de nava, avand increderea ca micii pasageri sunt ingrijiti de catre personanul dedicat si foarte bine pregatit. Multe dintre acest servicii sunt oferite in colaborare cu Chicco – un brand global pe care MSC Cruises il are ca partener de foarte mult timp.

Ce este nou:

  • LEGO CELEBRATION ROOM: Parteneriatul pe termen lung intre LEGO Group si MSC Cruises continua sa surprinda fanii cu o sala nemaivazuta pana acum, care sarbatoreste LEGO cu “90 de ani de joaca”
  • HIGH-TECH ACTIVITIES: MSC Cruises a dezvoltat o serie de idei interesante si anume activitati care combina jocurile cu noua tehnologie pentru momente de distractie. In cluburile pentru juniori, tineri si adolescenti, toti oaspetii vor avea acces la peste 21 dintre cele mai recente console, 7 statii VR si peste 50 de jocuri video diferite.
  • 3,2,1 KNOCK: Acest gameshow este inspirat din provocarile si culorile de divertisment asiatic: K-pop, jocuri si teste japoneze care lasa publicul fara suflare.
  • BEAT THE MUSIC: Intreaga familie va fi vedeta unui spectacol de jocuri interactive si digitale dedicate si potrivite pentru toate varstele. Pentru prima data la bordul unui vas MSC Cruises oaspetii navelor MSC Cruises vor putea juca acest joc printr-o aplicatie dedicata: In acest joc parintii lucreaza impreuna pentru a identifica cea mai recenta muzica pe care copii lor o asculta, in timp ce copii lucreaza impreuna pentru a identifica ce muzica le place parintilor.
  • Z ACTIVE: Un program nou, sportiv si captivant pentru copii si adolescenti care includ fotbalul, baschetul, mingea zorb si pentru prima data la bord pickleball si hoverboarding-ul.
  • DRONE ACADEMY 2.0: Aceasta cursa cu drona de inalta calitate si tehnologie prinde viata noaptea datorita efectelor fluo si a stralucirii acestora. Noile camere POV si VR dau viata experientei in timp ce se navigheaza cat mai repede posibil pe pista cu 15 obstacole.

CELE MAI FAVORITE:

CABIN 12006 – THE EXPERIENCE: Mai mult decat o cabina, Cabina 12006 ofera o experienta de divertisment live, cu sapte activitati diferite, inclusiv un spectacol de jocuri pentru familie si o sesiune de casting cu spectacole. Serialul web, cu peste 4 milioane de vizualizari si 2 milioane de interactiuni pe web, a fost scris si filmat in colaborare cu Viacom, grupui media din spatele canalului pentru copii Nikelodeon pentru a se dezvolta un continut web original, autentic si de inalta calitate pentru copii.

MSC DANCE CREW: Dezvoltat in parteneriat cu Fremantle, compania de productie din spatele show-urilor de talente TV de succes precum “The X Factor” si “Got Talent”. Competitia include echipe cu persoane intre 10 si 17 ani care duc o batalie pentru a castiga titlul de “Echipajul de dans al anului”

LEGO EXPERIENCE ONBOARD: Cu o gama larga de jucarii lego la bord, copii au posibilitatea de a-si exprima creativitatea oricand si oriunde doresc. La finalul experientei LEGO ONBOARD, fiecare copil va primi cate o diploma care sa ateste ca acum el/ea este Maestru Junior in Constructii Lego.

MSC FOUNDATION JUNIOR AMBASSADORS: Datorita fundatiei MSC, grupul MSC s-a angajat sa ofere tinerilor sai oaspeti de la bord instrumente pentru intelegerea unor teme precum mediu, conservarea vietii acvatice, educatie si sprijin umanitar.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.