MSC CRUISES INTRODUCE NOI RUTE PENTRU IARNA 2011 – 2012

Păşiţi într-un univers mistic navigând la bordul vasului MSC Lirica către Emiratele Arabe Unite

MSC Cruises anunţă pentru sezonul de iarnă 2011/2012, o nouă destinaţie – Emiratele Arabe Unite.

Elegantul vas MSC Lirica va fi poziţionat in Abu Dhabi şi Dubai pentru sezonul de iarnă 2011-2012. Itinerariul include un program complet de croaziere de 8 zile – 7 nopţi cu plecare din Abu Dhabi, in fiecare Duminică, incepând din 30 Octombrie până in 4 Martie 2012, iar din Dubai, cu plecare in fiecare Vineri, incepând din 28 Octombrie şi până in 9 Martie 2012.

MSC Lirica va ancora la Muscat în Oman, la Al Fujairah în Emiratele Arabe Unite, în Bahrain şi va sta 2 nopţi in frumosul Abu Dhabi şi în Dubai.

Luxosul vas de 59.000 tone, MSC Lirica, cu o capacitate de 2069 de pasageri, împarţiţi în cele 780 de cabine, vă întâmpină cu un decor sofisticat şi elegant, cu servicii atente orientate spre detalii, cu bucatăria tradiţională Italienească şi cu multe posibilităţi de divertisment. La bordul acestui vas luxos veţi putea găsi diverse magazine, un cazino, o cameră de poker şi teatrul Broadway cu o capacitate de 713 locuri. Pasagerii pot să aleagă să cineze într-unul dintre cele patru restaurante sau să se bucure de atmosfera din Pubul Lord Nelson,  de muzica chill din  Barul Beverly Hills sau să danseze până dimineaţă in Discoteca Blue Club.

Pe 14 Octombrie 2011, MSC Lirica va pleca din Genova, Italia într-un itinerariu de 17 zile – 16 nopţi spre Abu Dhabi, ca să-şi înceapă primul sezon în Emiratele Arabe Unite. Voiajul va porni din Mediterană şi va ancora în Napoli, Italia şi Port Said, Egipt prin Canalul Suez spre Aqaba, Iordania, Salalah şi Muscat, Oman ca să ajungă in final în Dubai si Abu Dhabi în Emiratele Arabe Unite.

Porturile de escală din timpul acestor itinerarii Arabe sunt:

  • Abu Dhabi
  • Dubai
  • Bahrain
  • Al Fujairah
  • Muscat

MSC Cruises are in momentul de fata cea mai moderna flota din lume cu unsprezece vase precum: MSC Magnifica, MSC Splendida, MSC Fantasia (cel mai mare vas construit vreodata pentru un armator European), MSC Poesia, MSC Orchestra, MSC Musica, MSC Sinfonia, MSC Armonia MSC Opera, MSC Lirica, MSC Melody, care navigheaza in Mediterana tot anul si sezonal in Europa de Nord, Oceanul Atlantic, Caraibe, Nordul si Sudul Americii, Oceanul Indian si Africa de Sud. MSC Cruises este singura companie care a primit vreodata premiul “6 Golden Pearls” oferit de catre Bureau Veritas, recunoscandu-le nivelul inalt si managementul calitatii si protejarea mediului inconjurator.



No Responses to “MSC CRUISES INTRODUCE NOI RUTE PENTRU IARNA 2011 – 2012”

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.