MSC CRUISES SI FORMULA 1 ISI UNESC FORTELE PENTRU A LANSA O EXPERIENTA DE OSPITALITATE GRAND PRIX™ UNICA

Credit: MSC Cruises & Formula 1

MSC Cruises si Formula 1® au dezvaluit o oferta de ospitalitate extraordinara pentru cursele FORMULA 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX™ din acest an, in perioada 24-26 noiembrie.

Aceasta colaborare va duce cazarea in weekendul curselor la urmatorul nivel, oferind o experienta Grand Prix™ complet integrata, MSC Virtuosa fiind una dintre cele mai moderne si mai elegante nave de croaziera ale liniei.

Servind ca un hotel pe tot parcursul weekendului, in timp ce este andocat in terminalul de croaziere din  Abu Dhabi, splendidul vas MSC Virtuosa va oferi cazare confortabila si de lux, combinata cu o gama incredibila de facilitati, inclusiv restaurante si baruri, doua teatre, un centru comercial si o promenada in stil mediteranean, SPA, sala de sport complet echipata, cinci piscine, un parc acvatic, zone extinse pentru copii si multe altele! Vanzarile pentru pachete s-au deschis pe 15 martie.

In 2022, MSC Cruises a semnat un acord pe mai multi ani pentru a deveni Partener Global Formula 1®, iar aceasta noua colaborare este o imbogatire a parteneriatului care a fost stabilit pentru a reuni doi lideri mondiali in domeniile lor respective, avand o pasiune comuna pentru excelenta, durabilitate si divertisment global.

Sunt disponibile multiple pachete diferite, care combina cazarea, biletele la cursa si accesul exclusiv F1® Experiences pentru a face acest weekend cu adevarat de neuitat.

Fie ca fanii cauta cabine moderne sau suite de lux, acestia vor putea alege dintr-o gama larga de tipuri de cazare la bordul MSC Virtuosa, toate cu demipensiune (mic dejun si cina), Wi-Fi gratuit si transferuri la si de la pista.

Pachetele pot fi cu optiune cabin-only pentru cei care au deja bilete la cursa sau cu optiune cabin + Formula 1® Grandstand ticket.

Pentru fanii inraiti ce doresc sa aiba parte de cel mai bun weekend posibil de Formula 1®, exista optiunea de cabina + F1® Experience, care include activitati pe pista, ospitalitate premium all-inclusive (Turn 1 Suite, Paddock Club si Legend), inclusiv acces exclusiv cum ar fi Pit Lane Walk, Tur ghidat pe pista cu un vehicul cu platforma, interactiuni cu personalul de Formula 1® si multe altele.

Terminalul de croaziere din Abu Dhabi unde va andoca MSC Virtuosa se afla la doar o scurta distanta cu masina de circuit, permitand oaspetilor sa ajunga si sa se intoarca cu usurinta datorita transferurilor gratuite. In plus, centrul orasului este foarte aproape, facand din nava un loc perfect de cazare pentru weekend. MSC Virtuosa va fi in port intre 23 si 27 noiembrie, oferind oaspetilor posibilitatea de a-si prelungi weekendul de cursa.

Iar emotiile si distractia nu se vor opri cand fanii parasesc pista, deoarece atmosfera de sarbatoare continua la bord cu un program special ce consta in activitati tematice, petreceri si divertisment, precum si un program dedicat copiilor.

Gianni Onorato, CEO MSC Cruises a declarat: „Prin aceasta oferta exclusiva, aducem impreuna cele mai inalte standarde de excelenta din doua industrii – Formula 1® si MSC Cruises. Colaborand impreuna, integram atmosfera incredibila de pe pista cu cea de la bordul navelor noastre pentru a crea o experienta de cursa de neegalat si cu adevarat memorabila pentru fanii de toate varstele.”

Stefano Domenicali, Presedinte si CEO al Formula 1, a declarat: „Suntem incantati sa ne unim fortele cu MSC Cruises si sa oferim fanilor o experienta de ospitalitate formidabila la cursa finala a sezonului din Abu Dhabi. Cu cazare de lux, acces exclusiv si comoditatea pachetelor de curse all-in-one, suntem increzatori ca acest parteneriat va face weekendul de cursa cu adevarat de neuitat.”



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.