MSC Cruises sponsorizeaza Clubul de Fotbal Napoli in sezonul 2011 – 2012

 

 

 

NAPOLI, 11 Iulie 2011 – MSC Cruises a semnat astăzi un acord de sponsorizare cu Napoli – faimosul club de fotbal SSC Napoli S.p.A..

Sponsorizarea reuneşte doi giganti de excelenţă italiană şi napolitană: MSC Cruises – înfiinţată ca o filială a grupului MSC de Gianluigi Aponte, care a crescut si a devenit rapid a patra companie de croaziere ca marime din lume, prezentă în 45 de ţări şi detine o flota de 11 nave care a transportat 1220000 vizitatori anul trecut; şi Napoli – a cărui echipă a ajuns in Champions League, sub conducerea lui De Laurentiis in acest an, şi de la care se aşteaptă un sezon intens şi plin de satisfacţii.

Prin acest acord MSC Cruises va deveni Sponsor Oficial al clubului de fotbal italian Napoli, iar logo-ul lor va însoţi echipa în toate meciurile din întreaga lume anul viitor.

Pierfrancesco Vago CEO-ul MSC Cruises şi Preşedintele Clubului Napoli Aurelio De Laurentiis Napoli s-au intalnit pentru aceasta ocazie, la bordul MSC Splendida, andocat in portul din Napoli, unde Napoli a prezentat, de asemenea, o altă stea care se va alatura în rândurile sale: mijlocaşul Gokhan Inler.

“Salutăm MSC Cruises cu entuziasm, cum se leagă numele sau de prestigiu cu cel al clubului nostru şi cu cel al co-sponsorului Acqua Lete. Este important pentru companiile care promovează Napoli şi tradiţiile sale în toată lumea, sa ne vada pe toti aici la Napoli cum punem în comun energiile noastre cu un lider internaţional ca MSC “, a declarat preşedintele Napoli Aurelio De Laurentiis.

“Napoli este un partener ideal pentru MSC Cruises, o companie multinationala care este inca puternic legata de Italia, regiunea Campania şi Napoli şi, în special, Sorrento. Astăzi mai mult ca oricând, ne uităm la firma viitoare în convingerea că nu există nici o creştere fără rădăcini şi că originile noastre definesc atât cine suntem şi ce va fi “, a afirmat CEO-ul MSC Cruises Pierfrancesco Vago.

In calitate de sponsor oficial, logo-ul MSC Cruises va fi afisat pe faimoasele tricouri albastre ale echipei, pentru sezonul de fotbal 2011-2012. Acordul include, de asemenea, un program incarcat deja de evenimente, turnee şi promoţii speciale pentru fani, precum şi croaziere tematice.

 




No Responses to “MSC Cruises sponsorizeaza Clubul de Fotbal Napoli in sezonul 2011 – 2012”

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.