MSC CRUISES – SPONSORUL PRINCIPAL AL FORMULEI 1 LA MARELE PREMIU AL BELGIEI 2023

4 – GP BELGIO F1/2023 – DOMENICA 30/07/2023

Geneva, Elvetia – 31 iulie 2023 – MSC Cruises si Formula 1 au atins impreuna un nou punct de referinta in acest weekend, sarbatorind primul Mare Premiu cu MSC Cruises ca sponsor principal.

Marele Premiu Formula 1 al Belgiei 2023, una dintre cele mai istorice si importante curse din calendarul F1, a avut loc pe circuitul emblematic Spa-Francorchamps din Belgia intre 28 si 30 iulie 2023. In calitate de sponsor al cursei si Partener Global al Formulei 1, MSC Cruises, una dintre cele mai mari si mai prospere linii de croaziera din lume, si-a adus contributia la acest eveniment palpitant, imbunatatind experienta fanilor din intreaga lume.

Atat entuziastii sporturilor cu motor, cat si oaspetii MSC Cruises au fost martorii fuziunii a doua marci de prima clasa – fiecare distinsa prin angajamentul lor de a oferi experiente de neuitat si de a depasi limitele. In calitate de partener titular, MSC Cruises a avut o vizibilitate mai mare a marcii pe circuit, cu logo-ul sau prezent in mod prominent pe linia de start si sosire, printre alte locatii cheie de-a lungul circuitului.

In plus, trofeele pentru soferi si constructori au fost co-proiectate de MSC Cruises pentru a fi unice pentru marca si pentru acest eveniment, iar Gianni Onorato, CEO al MSC Cruises, a jucat un rol integral in ceremonia de premiere pe podium. El a declarat: “A fi sponsorul principal in Belgia reprezinta un nou punct de referinta in parteneriatul nostru cu Formula 1. Un trofeu MSC Cruises a fost prezentat in timpul ceremoniei de premiere Formula 1; un moment incredibil de sarbatoare care celebreaza succesul pilotilor si recunoaste munca in echipa depusa pentru obtinerea rezultatelor victorioase. A fost o adevarata onoare pentru mine sa particip la acest moment special in numele MSC Cruises si sa inmanez castigatorilor trofeul.”

Aceasta colaborare intareste in continuare parteneriatul care deja a adus rezultate puternice pentru ambele marci, iar sponsorizarile viitoare vor fi dezvaluite la urmatorul Mare Premiu Formula 1 in sezonul Campionatului Mondial 2024. MSC Cruises este Partenerul Oficial de Croaziere al Formulei 1 pana la sfarsitul Campionatului Mondial de Formula 1 FIA 2026.

4 – GP BELGIO F1/2023 – DOMENICA 30/07/2023

ALTE COLABORARI VIITOARE PENTRU MSC CRUISES SI FORMULA 1

Ca parte a parteneriatului global, MSC Cruises isi va pozitiona navele in apropierea unor curse la anumite weekenduri ale Marelui Premiu pentru a oferi o experienta unica de ospitalitate, de la nava la circuit. Primul dintre acestea va avea loc in noiembrie in Abu Dhabi, pentru ultima cursa a sezonului 2023, urmand ca si alte curse sa urmeze in 2024. MSC Virtuosa va petrece weekendul Marelui Premiu in port, oferind fanilor sporturilor cu motor o combinatie unica de cazare de prima clasa, ospitalitate de neegalat si transport convenabil, inclusiv pachete VIP pentru a asigura ca weekendul cursei este o experienta cu adevarat memorabila. Aceasta oferta va fi extinsa si catre alte destinatii, cu alte nave, incepand cu sezonul 2024.

MSC CRUISES SI EXPERIENTA DE OSPITALITATE FORMULA 1

Fanii Formulei 1 pot rezerva acum o experienta complet integrata de ospitalitate la bordul navei MSC Virtuosa in cadrul Marelui Premiu Abu Dhabi Formula 1 2023.

MSC Virtuosa va servi ca hotel pe nava pe toata durata weekendului cursei, in timp ce va fi ancorata la Terminalul de Croaziere din Abu Dhabi, oferind cazare confortabila si eleganta, combinata cu o gama incredibila de facilitati. Sunt disponibile diverse pachete, care combina cazarea, biletele pentru cursa si accesul exclusiv cu F1 Experiences, pentru ca weekendul cursei sa fie cu adevarat de neuitat.

Pachetele incep cu optiunea de cabina doar pentru cei care deja au bilete pentru cursa sau optiunea cabina + bilet pentru tribuna Formulei 1. Alte optiuni includ cabina + Experienta F1, care include activitati exclusive pe marginea pistei, pana la ospitalitate premium all-inclusive (Turnul 1, Paddock Club si Legend), inclusiv acces exclusiv la interior, cum ar fi plimbari pe Pit Lane, tur ghidat al circuitului, aparitii ale personalului Formula 1 si multe altele.

Sunt disponibile diverse niveluri de cazare, toate cu mic dejun si cina inclusa, Wi-Fi gratuit si transferuri catre si dinspre circuit. Terminalul de croaziere din Abu Dhabi, unde va fi ancorata MSC Virtuosa, este la doar o scurta distanta cu masina de circuit, permitand oaspetilor sa ajunga si sa se intoarca cu usurinta, datorita transferurilor gratuite. MSC Virtuosa va fi in port intre 23 si 27 noiembrie, oferind oaspetilor oportunitatea de a-si prelungi weekendul cursei.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.