MSC CRUISES VA GAZDUI CEREMONIA DE BOTEZ SI CROAZIERA FESTIVA PENTRU MSC WORLD AMERICA IN MIAMI, LA NOUL TERMINAL DE CROAZIERA

MSC Cruises, a treia cea mai mare linie de croaziere din lume, a anuntat astazi ca va gazdui ceremonia de botez pentru cel mai nou vas al sau – MSC World America – pe data de 9 aprilie 2025 la noul terminal PortMiami al companiei. Ceremonia va omagia investitia MSC Cruises in Miami si angajamentul sau fata de piata nord-americana, cu spargerea traditionala a unei sticle de sampanie si o serie de evenimente captivante la bord, care evidentiaza tot ce are de oferit noul si ultramodernul vas al Miami-ului.

Oaspetii care participa la ceremonia de botez vor fi printre primii care vor descoperi o noua lume a croazierelor cand vor porni intr-o croaziera festiva unde MSC World America va ancora la insula privata a liniei de croaziera – Ocean Cay MSC Marine Reserve. Itinerariul croazierei festive prevede o noapte de sedere la Ocean Cay, incluzand spectacolul de faruri caracteristic al insulei si petrecerea pe plaja. Oaspetii vor continua sa se bucure de Ocean Cay in dimineata urmatoare, urmata de petrecerea dupa-amiezii pe mare pentru a experimenta lista lunga de activitati si facilitati unice si captivante de la bordul navei.

Remarcabilul MSC World America va fi primul vas al MSC Cruises pe piata americana alimentat cu LNG. MSC World America este al doilea dintre vasele revolutionare din clasa World si este special proiectat cu gandul la oaspetii nord-americani, prezentand restaurante, baruri si experiente unice care imbina cu eleganta designul european cu confortul american. Cu o inaltime de 22 de punti, masurand mai mult de 47 de metri in latime si avand 2,614 cabine, MSC World America va fi punctul central al orizontului Miami-ului cand va fi inaugurat in 2025.

Ruben A. Rodriguez, presedintele MSC Cruises USA, a declarat: “Nu exista un loc mai potrivit pentru a primi MSC World America decat capitala mondiala a croazierelor. Asteptam cu nerabdare sa o vedem plecand din terminalul nostru de croaziera de ultima generatie construit in parteneriat cu comitatul Miami-Dade si PortMiami. Pe masura ce ne dezvoltam oferta pe piata nord-americana si ajutam la atragerea mai multor oaspeti internationali in Caraibe, suntem incantati sa aducem la Miami cel mai nou si mai remarcabil vas al nostru pana acum. Asteptam cu nerabdare luna aprilie 2025, cand putem primi oaspetii la bord pentru a experimenta varietatea de optiuni pe care nava noastra de varf o ofera.”

Lansarea MSC World America la noul terminal PortMiami al MSC Cruises, impreuna cu viitorul sediu al MSC Cruises de 100 de milioane de dolari din centrul orasului Miami, subliniaza angajamentul neclintit al liniei de croaziera fata de sudul Floridei. PortMiami este pregatit sa revoluzioneze experienta croazierelor pentru pana la 36,000 de pasageri in fiecare zi.

Dupa ceremonia de botez, MSC World America va pleca in croaziera pentru sezonul inaugural pe 12 aprilie 2025. Va naviga pe itinerarii alternative de 7 nopti in Caraibe de Est si Vest cu opriri in Puerto Plata, Republica Dominicana; San Juan, Puerto Rico; Costa Maya si Cozumel, Mexic; Isla de Roatan, Honduras; si Ocean Cay MSC Marine Reserve in Bahamas.

MSC World America este proiectat cu grija pentru a reduce impactul asupra mediului. Nava functioneaza cu LNG, un combustibil cu emisii reduse, si este pregatita pentru surse de energie regenerabila. Conectivitatea la energie de la mal, acolo unde este disponibila, reduce emisiile prin permiterea opririi motoarelor navei in port. Tehnologia inteligenta este folosita pe tot parcursul croazierei pentru a asigura ca oaspetii pot calatori in confort, mentinand in acelasi timp consumul de energie si apa la un nivel scazut. Un program robust de reciclare la bord minimizeaza deseurile, iar chiar si propulsoarele sunt proiectate pentru a reduce zgomotul si a evita deranjarea vietii marine.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.