MSC Cruises va lansa un nou brand de ultra-lux si o noua echipa de management

cd22f2cc3033634c60f0a195fd72a35a_M

MSC Cruises va lansa un nou brand pentru cele 4 noi vase ultra-luxoase, care au fost contractate anul trecut la Fincantieri.

Cele 481 de suite, care sunt deocamdata la stadiul de design, vor fi operate sub un nou brand si de o noua echipa de management, a declarat presedintele executiv Pietrfrancesco Vago pentru Seatrade Cruise News, intr-un interviu exclusiv, la botezul vasului MSC Bellissima, care a avut loc in Southampton la inceputul lunii martie.

Familia inca discuta numele brandului

Acesta a mai adaugat ca noul nume al brand-ului este inca in discutie in randul membrilor familiei.

“Vasele vor avea de asemenea si o noua infatisare si in locul cabinelor simple si cu balcoane, vorbim despre suite cu pat dublu si veranda”, a mai adaugat acesta.

Concept superyacht

“Acestea vase noi vor fi construite pe conceptul de superyacht, cu o tehnologie inovativa care sa protejeze mediul inconjurator si cu un raport echipaj – pasageri de mai putin de 1,5%”, a mai spus el.

Intr-o alta abordare de utilizare a navelor de mari dimensiuni, MSC Cruises a anuntat la sfarsitul anului trecut ca a intrat in sectorul ultra-luxos, prin comandarea a 4 nave noi cu o investitie totala de 2 miliarde de euro.

Primul dintre aceste vase va fi livrat in 2023 de catre santierele navale din Marghera, urmat apoi in fiecare an, de alte 3 vase noi. In traditia MSC principalul designer este De Jorio Desing International, care lucreaza la randul lui cu alti designeri notabili.

De ce a decis MSC sa investeasca in vase ultra-luxoase de mici dimensiuni?

“Este un feedback venit din partea clientilor si am decis sa dezvoltam acest brand” a comentat el.

Cand vine vorba de lux si aventura marimea conteaza

“Croazierele de lux sunt un sector interesant. Mai multi dintre oaspetii nostri care au experimentat pe vasele nostre acest concept premium de lux Yacht Club, cauta un nivel chiar mai ridicat de lux combinat cu itinerarii si locuri exotice, experiente inedite, sau mai multe aventuri care sa satisfaca aceasta cerere, si de aceea este nevoie sa avem si o oferta pentru vase de mai mici dimensiuni”, a spus Vago.

In acest caz, marimea conteaza! A exclamat acesta.

“Am vorbit cu unii dintre partenerii nostri cheie in legatura cu acest concept si exista un interes crescut venit nu numai din partea lor ci si din partea clientilor lor” a remarcat Vago



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.