MSC MAGNIFICA SE ALATURA FLOTEI MSC CRUISES

MSC MAGNIFICA SE ALATURA FLOTEI MSC CRUISES

msc_magnifica_2010-03-09.jpg

Barul Tigger

Barul Tigger

Piscina La Grotta Azzurra

Piscina La Grotta Azzurra

L’Olimpiade Sport Bar

L’Olimpiade Sport Bar

img_0971.JPG

MSC Magnifica – al patrulea vas Panamax din clasa Musica s-a alaturat flotei MSC Cruises, fiind al 11-lea vas din flota, increstinat in Hamburg, Germania pe 06 martie a.c.

Renumitul cantaret Italian Eros Ramazzotti, artist de muzica pop/rock, a evoluat pe scena in timpul botezului, in timp ce pe ecran era pictograma Sophiei Loren, care a participat la taierea panglicii ca nasa (ea a mai botezat inca 7 vase din flota MSC-ului).

MSC Magnifica combina intimatatea celor trei nave surori din clasa Musica – MSC Musica, MSC Orchestra si MSC Poesia – cu facilitatile si comfortul vaselor MSC Splendida si MSC Fantasia: piscina cu acoperis retractabil, La Grotta Azzurra, facand posibila utilizarea a uneia din cele patru piscine pe tot timpul anului, indiferent de vreme. Barul del Sole II este pe ultima punte si are propriile piscine si jacuzzi. In cele 16 baruri si lounge-uri, patru restaurante, bufetul spatios Sahara puteti servi mancaruri cu specific Italian, dar si din bucataria internationala; restaurantul a la carte L’Oasi va servi cina intr-o atmosfera cu specific exotic marocan.

Delicatesele culinare pregatite de Michelin Star Chef (in cadrul restaurantului L’Oasi), Mauro Uliassi, premiat de trei ori de catre Gamberi Rosso, si castigatorul prestigiosului premiu Kungsfenan pentru cea mai buna mancare pe mare.

Tiger Bar este un bar tematic (inspirat dupa aceste feline), unde se vor servi cocktailuri si vor fi prestatii musicale. Alte facilitati pentru divertisemnt la bordul vasului sunt: cinema 4D, mini pista pentru bowling, o masa de billiard in Barul Sport L’Olimpiade – primul din clasa Musica.

Daca doriti sa va relaxati, atunci puteti merge la centrul MSC Aurea Spa pentru: masaj classic, masaj facial si alte tipuri de tratamente spa intalnite in centrele de specialitate. Doua tratamente create special doar pentru MSC, fiind intalnite doar pe MSC Magnifica – Aurea Papaveris: 60 de minute de tratament anticelulitic & pentru slabire, dar si masaj Himalayan.

MSC Magnifica va naviga pe Mediterana de Est, intr-un itinerariu de 7 nopti, imbarcarile fiind din Venetia, avand urmatorul grafic de navigare: Bari, Italia – Katakolon, Grecia – Izmir, Turcia – Istanbul, Turcia si Dubrovnik, Croatia.

POFTITI LA BORD!!



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.