NCL Freestyle Cruising primeste Premiul World Travel 2009

NCL Freestyle Cruising primeste Premiul World Travel 2009
Pentru cel de-al doilea an NCL este premiata cu “Europe’s Leading Cruise Line”

NCL Gem Pestisori

Wiesbaden, 21 Octombrie 2009 – Pentru a doua oara, linia de croaziera americana NCL a fost premiata cu cel mai prestigios premiu din industria turismului, ca si “Europe’s Leading Cruise Line’ si anume “Linia de croaziera de varf in Europa”. NCL, castigatori la mai multe categorii au primit acest premiu in timpul unei ceremonii importante in Praia D’el Rey Golf & Beach Resort pe coasta Portugaliei, aproape de Obidos.
“Este o onoare pentru noi sa primim Premiul World Travel ca si leaderii din Europa in industria croazierelor, pentru cel de-al doilea an la rand. Aceste premii atesta inca odata calitatea serviciilor din turism din intreaga lume si faptul ca suntem premiati pentru a doua oara consecutiv ne face foarte mandri. Ne reconfirma faptul ca oferim produsul corect pentru piata Europeana, tocmai prin conceptul nostru de Freestyle Cruising.” spune Michael Zengerle, Managerul General pentru NCL Europa Continentala.
Premiile World Travel au fost instaurate din 1993 si premiaza performantele in industria de travel si turism si sunt considerate a fi cea mai mare onoare pe care un produs turistic o poate obtine. Acest an, 1500 de companii de turism au fost nominalizate si mai mult de 183.000 de agentii de turism, tour-operatori, organizatii turistice si mai mult de 160 de tari au votat pentru diverse categorii.

www.worldtravelawards.com

Contact media:

Casiana Basea
Tel: +40-364-889161
Fax: +40-364-819706
E-mail: casiana.basea@croaziere.net



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.