Noi itinerarii de 7 si 16 nopti, incepand cu anul 2020 la bordul vaselor fluviale Crystal Cruises !

5

Cinci vase de tip fluvial identice: Crystal Mozart, Crystal Bach, Crystal Debussy, Crystal Mahler si Crystal Ravel au noi itinerarii!

“Cu o flota de 5 nave de tip fluvial, ne dorim sa oferim mai multe itinerarii de 7 zile, in anul 2020, care sa-i incante pe pasageri, oferindu-le mai multe optiuni. Cu fiecare calatorie, prioritatea noastra nu este alta decat sa le oferim pasagerilor cele mai impresionante experiente, permitandu-le sa descopere fiecare loc, intr-un mod autentic, care sa le vorbeasca in stilul personal” a declarat Walter Littlejohn, presedintele Crystal Cruises.

Oferta Oberammergau

4

Anul 2020, ofera ocazia de a participa, la Oberammergau, la celebrarea celor 10 ani de performanta cu vasele Crystal Mahler, Crystal Debussy si Crystal Ravel. De asemenea vor fi disponibile itinerarii speciale, care evidentiaza manifestarile de Craciun.

Croazierele pe Rin si Moselle vor fi efectuate cu Crystal Bach si Crystal Debussy, care includ un itinerariu de 7 nopti intre Basel si Amsterdam. Calatoria incepe cu innoptari in Koblenz si Amsterdam, plus escale la Cologne, Rudesheim si Mannheim, Germania.

Experiente de neuitat in Amsterdam , la celebrele culturi de lalele si la morile de vant – Croaziera de 7 nopti, dus-intors, cu innoptari la Kinderdjik, Hoorn, Rotterdam si de asemena innoptari la Middleburg, Ghent si Antwerp ( Belgia).

Calatorie captivanta de-a lungul raului Moselle, de 10 nopti dus-intors, in Amsterdam. Poti beneficia de innoptari in Amsterdam, Olanda,Trier, Germania si escale la Dusseldorf, Koblenz, Bernkastel, Chochem si Bonn.

Croaziera  “Piețele de Crăciun de pe Rin” reprezinta o calatorie de 10 nopti intre Amsterdam si Basel.Si include innoptari in Amsterdam si Koblenz si escale in orase precum Rüdesheim, Germania.

Croazierele pe Dunare vor fi efectuate la bordul vaselor Crystal Mozart, Crystal Mahler si Crystal Ravel. Acestea includ itinerarii de 7 nopti intre Budapesta si Regensburg. Se va innopta in Budapesta, Regensburg si Viena, iar de asemenea sunt oferite si innoptari in Melk, Austria si Passau, Germania.

Croazierele “Serenadele Danubiene” includ un itinerariu de sapte nopti, intre Viena și Budapesta, cu Crystal Mozart. In cadrul acestei croaziere beneficiezi de innoptari in Weissenkirchen, Durnstein, Melk si Linz, pe langa toate acestea se va naviga de-a lungul vaii Wachau.
Croaziera “Comorile Dunarii”, 10 nopti, dus-intors de la Viena, cu innoptari in orase precum: Budapesta si Passau. Opririle din timpul croazierei includ: Bratislava, Durnstein, Melk si Linz.

 Dunare, Rin si Main

Croaziera “Grand Europe” – un itinerariu de 16 nopti, intre Budapesta si Amsterdam, cu innoptare in aceste doua orase plus la Viena, partea vestica a orasului Regensburg si, de asemenea, partea estica a orasului Rudesheim. Itinerariul include si Bratislava, Durnstein, Melk, Passau si Nurnburg.

Croaziere din perioada sarbatorilor de iarna

Crystal Ravel navigheaza intr-o croaziera de 12 nopti, in data de 21 Decembrie, de la Regensburg la Viena, unde va puteti petrece Anul Nou.
Crystal Bach pleaca in 22 decembrie intr-o croaziera de 11 nopți de vacanta, de la Basel pana la Amsterdam. De asemenea si in cadrul acestui itinerariu va puteti petrece Anul Nou, la Amsterdam.
Crystal Mahler navigheaza in 23 decembrie intr-un itinerariu de 10 zile de la Viena la Budapesta, iar  Anul Nou fiind sarbatorit la Budapesta.

Tarifele pentru călătoriile din 2020 cu Crystal River Cruises incep de la 2.549 $/ pe persoana.

5


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.