Noi personaje din filmul Pantera Neagra se vor alatura evenimentului Marvel Day at Sea organizat de catre Disney Cruise Line

Disney Cruise Line a anuntat ca noi personaje din Pantera Neagra: Wakanda pentru totdeauna se vor alatura evenimentului Marvel Day at Sea incepand din ianuarie.

Noua Pantera Neagra si Okoye, generalul Dora Milaje isi vor face debutul exclusiv pe mare la bordul Disney Dream, potrivit unui comunicat.

“Noii razboinici Wakanda se vor alatura celui mai mare ansamblu de supereroi și raufacatori din universul Marvel”, a spus compania.

Pantera Neagra va aparea si in „Heroes Unite”, care este spectacolul de noapte emblematic al evenimentului, cu efecte speciale, cascadorii si artificii.

Marvel Day at Sea este o zi plina de actiune la bordul unei croaziere de cinci zile pe Disney Dream, unde oaspetii isi pot intalni supereroii si raufacatorii preferati, avand ocazia sa se bucure de o serie de evenimente de divertisment pe tot parcursul zilei, inclusiv intalniri eroice, spectacole, filme si proiectii TV, shopping de haine si jucarii Marvel, mancaruri si bauturi tematice si activitati pentru familii, copii si adulti.

Marvel Day at Sea este programata sa aiba loc in noua croaziere in Caraibe de Vest care navigheaza cu plecare din Miami in 2023.

Itinerariile includ:

Georgetown, Grand Cayman si insula privata Disney din Bahamas, Castaway Cay, cu plecari pe 21 ianuarie, 4 februarie, 18 februarie si 4 martie 2023.

Cozumel, Mexic si Castaway Cay cu plecari pe 16 ianuarie, 30 ianuarie, 13 februarie si 27 februarie 2023.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.