Noi pregatim ofertele, voi bagajele: Targ croaziere online – editia I – Nov 2020

Dragi prieteni,

Ne adaptam conditiilor actuale si va asteptam la targul de turism online, in perioada 18-25 Noiembrie 2020, cu oferte atractive, reduceri la tarifele de croaziera, conditii de rezervare flexibile si multe alte surprize.

Pe site-ul nostru, www.croaziere.net , in sectiunea “Chat”, consultantii nostri va stau la dispozitie cu informatii in timp real. Puteti sa ne adresati intrebari, sa solicitati oferte de tarif, si chiar sa rezervati croaziera dorita. Pentru ca ne dorim in continuare o relatie apropiata cu clientii nostri, bazata pe incredere, transparenta si o buna comunicare, ne bucuram ca vom putea sa ne vedem, cu ajutorul camerelor web si veti putea observa live intregul proces de cautare si ofertare.
(veti gasi iconita in pagina in partea din dreapta, jos)

Iata cateva dintre surprizele pe care vi le-am pregatit:

Pe perioada targului, beneficiati de o reducere de 5% din tariful fara taxe, pentru orice croaziera achizitionata (cu exceptia croazierelor de grup organizat).

In plus, va punem la dispozitie cele mai avantajoase oferte de la liniile de croaziere partenere.


5 beneficii la pret de 3: (rezervari pana pe 10.12.2020) – pentru doar 99 €/persoana (7 nopti), beneficiati de toate serviciile incluse in pachetul Free at Sea: pachete de bauturi, cina in restaurante de specialitate, reducere de 50 € la orice excursie optionala, internet gratuit, al 3-lea si al 4-lea pasager platesc doar taxe (valabil pentru plecari selectate).

BONUS: PENTRU PRIMII 20 DE CLIENTI CARE REZERVA O CROAZIERA CU NORWEGIAN CRUISE LINE, OFERIM PACHETUL FREE AT SEA GRATIS!!!!

In plus, doar la Norwegian Cruise Line , in perioada 18.11 – 10.12.2020, ai reducere de 30% pentru croazierele cu plecare dupa 01.04.2021, de minim 4 nopti, iar pentru membrii Latitude daca ai mai navigat cu NCL si rezervi o croaziera de minim 5 nopti, cu plecare dupa 01.04.2021, beneficiezi de 75 $ credit la bord (pe cabina)

AVANS MINIM – rezerva pana pe 31.12 si achiti un depozit de doar 10% din totalul rezervarii (oferta nu se aplica pentru suitele Haven)

POLITICA DE ANULARE “PEACE OF MIND” – pentru rezervari noi, confirmate pana pe 30.11.2020, cu plecare cel tarziu pe 31.10.2021, poti anula fara penalizari cu pana la 15 zile inainte de plecare. Suma achitata va fi folosita ca si credit pentru o noua rezervare, pentru orice croaziera cu plecare pana la finalul anului 2022.


Rezerva croaziera dorita pana pe 31.12.2020 si a doua persoana navigheaza GRATIS! In plus, puteti opta pentru pachetul de bauturi Dine&Drink, pentru doar 99 €/persoana (pentru croazierele de 7 nopti). Pentru anumite destinatii, poti opta pentru o croaziera cu zbor inclus.

In plus, la MSC Cruises te bucuri de flexibilitate si poti reprograma croaziera cu pana la 15 zile inainte de plecare (se aplica anumite conditii).


Rezervati pana pe 15 Decembrie 2020 orice croaziera oferita de Costa Cruises, cu o reducere de pana la 40%, pe orice itinerariu sau data de plecare din 2021, la orice categorie de cabina! Aveti posibilitatea de a anula rezervarea cu pana la 15 zile inainte de plecare, fara penalizari, si puteti alege serviciile All Inclusive, cu pachetul de bauturi Brindiamo inclus.

Aveti incredere in protocolul de siguranta implementat de expertii Costa Cruises, prima companie de croaziere care a obtinut certificarea Biosafety Trust de la RINA.


Rezervati pana pe 1 decembrie 2020 o croaziera cu compania Royal Caribbean International, de minim 4 nopti in Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada, Caraibe, Coasta Pacificului, Europa, Hawaii, de repozitionare, cu data de plecare dupa 8 ianuarie 2021 si pana in 17 decembrie 2021 si maximum doi copii cu varsta de pana la 12 ani calatoresc gratuit in cabina cu parintii, achitand doar taxele!

De asemenea, pueti beneficia de promotia KICKER SALE si reduceri suplimentare la anumite plecari din perioada 01.04.2021 – 30.09.2021 sau aveti pana la 60% reducere pentru al doilea pasager.

Pentru pasagerii ingrijorati de croazierele deja rezervate sau pentru cei care ar dori sa-si planifice noi croaziere, dar se tem sa nu piarda sumele achitate, compania Royal Caribbean International®, a introdus programul “Navigati cu Incredere” cu noi facilitati acordate tuturor clientilor.


Rezerva pana pe 31 Decembrie 2020 si beneficiezi de promotia “The Ultimate Sale”, pachetul “OLife Choice” si pachetul de excursii “Unlimited Passport Collection” (valabil pentru anumite plecari), supliment redus pentru cabinele single si reducere de 10% pentru membrii Oceania Club (pentru imbarcari selectate).

Navigati cu stil si eleganta, cu Azamara Club Cruises, si aveti bacsisul inclus in tarif, pensiune completa si bauturi, inclusiv apa imbuteliata, bauturi racoritoare, specialitati de cafea si ceaiuri, selectie de vinuri rosii si albe, marci internationale de bere si o selectie de bauturi alcoolice (votca, gin, brandy, whisky, rom si altele), disponibile in toate barurile si restaurantele de pe vas

Pentru pasagerii ingrijorati de croazierele deja rezervate sau pentru cei care ar dori sa-si planifice noi croaziere, dar se tem sa nu piarda sumele achitate, compania  Azamara® a introdus programul “Navigati cu Incredere” cu noi facilitati acordate tuturor clientilor.

Pentru pasagerii ingrijorati de croazierele deja rezervate sau pentru cei care ar dori sa-si planifice noi croaziere, dar se tem sa nu piarda sumele achitate, compania  Celebrity Cruises® a introdus programul “Navigati cu Incredere” cu noi facilitati acordate tuturor clientilor.

Linia Holland America Line ofera beneficii in valoare de pana la 2300 $ pe cabina:

-pachetul de bauturi Signature

-bacsisul preplatit

-pachetul de cine de specialitate Signature

-pachet internet premium pentru rezervarea unei suite

Oferta valabila pana in 8 Decembrie. 

Vrei sa vezi Fiordurile Norvegiei ca un adevarat explorator? Alege Hurtigruten – expertii acestei destinatii. Rezerva o croaziera cu imbarcare in 2021 sau 2022 pana in 31 Decembrie 2020 si ai urmatoarele avantaje:

-poti anula oricand croaziera ta, fara sa pierzi banii

-primesti banii inapoi in 14 zile de cand trimiti cererea de anulare

Pentru croazierele din 2021 sau 2022, la Cunard ai Early Saver Fare, cu urmatoarele avantaje:

-doar 15 % avans la rezervare

-economisesti pana la 40% la tarifele cabinelor la rezervarea cu Early Saver Fare

 

Rezerva pana la data de 30.11.2020 o croaziera cu Celestyal Cruises in Mediterana de Est sau Insulele Grecesti si beneficiezi de :
– pachet de bauturi inclus (Complimentary Standard All Inclusive Drinks Package)
– bacsis inclus
– copiii calatoresc gratis(achita doar bacsisul si taxele de port)
– supliment de single redus – 15% in loc de 30%
– o selectie de excursii optionale


Oferta promotionala ‘’ Rezerva cu incredere’’ se  aplica la toate croazierele Princess Cruises in perioada 15 Noiembrie 2020 – 31 Ianuarie 2021, pe orice itinerariu sau data de plecare pana la 30 Octombrie 2021: anulare fara penalizare cu pana la 30 zile inainte de plecare, suma achitata va fi folosita ca si credit pentru o noua rezervare, pentru orice croaziera cu plecare pana la 01 Mai 2022 sau in termen de un an de la data plecarii croazierei oricare ar fi aceasta.


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.