Noile pachete de bauturi All Inclusive de la MSC Cruises!

Picture1

Dragii nostri,

Vrem sa va informam ca incepand cu data de 12 noiembrie 2018, pachetele de bauturi All Inclusive de la MSC Cruises pentru sezonul iarna 2018/2019 se modifica, iar pachetele noi, vor inlocui pachetele vechi de pana acum. Aceste pachete vor fi valabile la bordul tuturor vaselor MSC Cruises din destinatiile: Mediterana, Europa de Nord, Emirate, Antile, Cuba, Caraibe, America de Nord, America de Sud (exceptie fac vasele care navigheaza spre Orientul Indepartat si Africa de Sud).

Vor fi 5 modificari majore la pachetele vechi de All Inclusive: Easy Package, Premium Package, Premium Plus Package, Non-Alcoholic Package si Non-Alcoholic Child Package.

Mai jos gasiti informatii despre fiecare pachet in parte!

easy

1. Easy Package – consum nelimitat de bauturi in valoare de pana la:
– 6 €/bautura pentru croazierele din: Mediterana, Europa de Nord, Emirate, Antile si Cuba
– 5 $/bautura pentru croazierele din America de Sud
– consum nelimitat al bauturilor din acest pachet pentru croazierele din Caraibe si America de Nord.

Tariful pachetului este de 29 €/pers/zi, respectiv, 35 $/pers/zi, valabil pe croazierele din toate destinatiile!
Cuprinde:
– bere la draft; o selectie de vinuri ale casei, servite la pahar; o selectie de bauturi spirtoase, cocktail-uri si aperitive; cocktail-uri fara alcool; sucuri carbogazoase si de fructe, servite la pahar; apa minerala la sticla; bauturi calde clasice (espresso, cappuccino, caffe latte, ceai); cafea si ciocolata calda.
Bauturile pot fi servite in toate barurile si restaurantele de la bordul vaselor, exceptie facand restaurantele cu specific.

pac2

2. Premium Package – consum nelimitat de bauturi in valoare de pana la:
– 10 €/bautura pentru croazierele din Mediterana, Europa de Nord Emirate, Antile si Cuba
– 10 $/bautura pentru croazierele din America de Sud
– 12 $/bautura pentru croazierele din Caraibe si America de Nord

Tariful pachetului este de:
– 39 €/pers/zi, respectiv, 47 $/pers/zi pentru croazierele din Mediterana, Europa de Nord, Emirate, Antile si Cuba
– 52 €/pers/zi, respectiv, 62 $/pers/zi pentru croazierele din Caraibe si America de Nord
– 47 €/pers/zi, respectiv 56 $/pers/zi pentru croazierele din America de Sud
Cuprinde:
– pachetul Easy Package: bere la draft; o selectie de vinuri ale casei, servite la pahar; o selectie de bauturi spirtoase, cocktail-uri si aperitive; cocktail-uri fara alcool; sucuri carbogazoase si de fructe, servite la pahar; apa minerala la sticla; bauturi calde clasice (espresso, cappuccino, caffe latte, ceai); cafea si ciocolata calda + toate tipurile de bere din lista de la bar, atat la sticla cat si la draft; toate cocktail-urile cu un cost mai mic sau egal cu valoarea de mai sus; toate vinurile (spumante, albe, rose si rosii) servite la pahar cu un cost mai mic sau egal cu valoarea de mai sus; toate bauturile spirtoase, atat cele standard cat si cele premium; toate aperitivele si lichior-urile.
Bauturile pot fi servite in toate barurile si restaurantele de la bordul vaselor.

pac3

3. Premium Plus Package – consum nelimitat al tuturor bauturilor, servite in pahare

Tariful pachetului este de:
– 55 €/pers/zi, respectiv, 62 $/pers/zi pentru croazierele din Mediterana, Europa de Nord, Emirate, Antile si Cuba
– 66 €/pers/zi, respectiv, 79 $/pers/zi pentru croazierele din Caraibe si America de Nord
– 55 €/pers/zi, respectiv 66 $/pers/zi pentru croazierele din America de Sud
Cuprinde:
– pachetul Easy Package: bere la draft; o selectie de vinuri ale casei servite la pahar; o selectie de bauturi spirtoase, cocktail-uri si aperitive; cocktail-uri fara alcool; sucuri carbogazoase si de fructe servite la pahar; apa minerala la sticla; bauturi calde clasice (espresso, cappuccino, caffe latte, ceai); cafea si ciocolata calda + Premium Package: toate tipurile de bere din lista de la bar, atat la sticla cat si la draft; toate cocktail-urile cu un cost mai mic sau egal cu valoarea de mai sus; toate vinurile (spumante, albe, rose si rosii) servite la pahar, cu un cost mai mic sau egal cu valoarea de mai sus; toate bauturile spirtoase, atat cele standard cat si cele premium; toate aperitivele si lichior-urile + pentru cunoscatori – o selectie de bauturi spirtoase; sampanie servita la pahar; toate vinurile servite la pahar; toate cocktail-urile, inclusiv cocktail-urile ce includ sampanie; bauturile din minibar; bauturile si mancarea din meniul de room service; bauturile din meniul barurilor tematice; 30% discount la sticlele de vin si sampanie din lista de vinuri.
Bauturile pot fi servite in toate barurile si restaurantele de la bordul vaselor.

pac4

4. Non-Alcoholic Package – consum nelimitat de bauturi non-alcoolice

Tariful pachetului este de:
– 19 €/pers/zi, respectiv, 23 $/pers/zi pentru croazierele din Mediterana, Europa de Nord, Emirate, Antile si Cuba
– 24 €/pers/zi, respectiv, 29 $/pers/zi pentru croazierele din Caraibe si America de Nord
– 21 €/pers/zi, respectiv, 25 $/pers/zi pentru croazierele din America de Sud
Cuprinde:
– nelimitat cocktail-uri non-alcoolice; sucuri carbogazoase; bauturi energizante; apa cu arome; sucuri de fructe; bauturi pe baza de cafea premium; ciocolata calda, ceai organic, inghetata.
Bauturile pot fi servite in toate barurile si restaurantele de la bordul vaselor, exceptie facand restaurantele cu specific.

pac5

5. Non-Alcoholic Child Package – consum nelimitat de bauturi non-alcoolice

Tariful pachetului este de:
– 14 €/pers/zi, respectiv, 17 $/pers/zi pentru croazierele din toate destinatiile.
Cuprinde:
– nelimitat cocktail-uri non-alcoolice; sucuri carbogazoase; bauturi energizante; apa cu arome; sucuri de fructe; bauturi pe baza de cafea premium; ciocolata calda, ceai organic, inghetata.
Bauturile pot fi servite in toate barurile si restaurantele de la bordul vaselor, exceptie facand restaurantele cu specific.

1b79a807-20af-4cd1-9ffc-9a091d9219a6

Economisiti 15% la rezervarea pachetelor de bauturi din agentie!

Termeni si conditii!
– tariful pachetelor se aplica pentru fiecare zi a croazierei, exceptie facand ziua debarcarii;
– pachetele nu pot fi achizitionate doar pentru o singura zi;
– pachetele trebuie sa fie achizitionate de toti pasagerii dintr-o cabina, sau care calatoresc impreuna si vor sa manance la aceasi masa, inclusiv minorii, pentru care trebuie achizitionat pachetul de bauturi pentru copii;
– nu este obligatorie achizitionarea pachetelor pentru copiii care nu au implinit varsta de 3 ani;
– pachetele sunt valabile pentru croazierele cu o durata de 4 sau mai multe nopti, exceptie facand croazierele din America de Sud.

Mai jos gasiti ce bauturi include fiecare pachet in functie de destinatia croazierei:

11 22 33 44

Experienta Aurea

Pachetul de bauturi Easy Package va fi inclus pentru toate rezervarile din experienta Aurea, incepand cu 19 noiembrie 2018.

Experienta Aurea include: cele mai bune cabine premium disponibile, Easy Package, mic-dejun in cabina, room service 24 ore pe zi cu livrare gratuita, prioritate la imbarcare, cina fexibila, buffet premium 20/24 ore, kit de ingrijire, in cabina, halat de baie si papuci de casa, show-uri premium de teatru, piscina, acces gratuit la sala de fitness, evenimente speciale pentru copii. Doar pentru adulti: acces la zona termala pe intreaga durata a croazierei, un masaj la alegere din meniul SPA (pana la 60 de minute, exceptie facand masajul Bali la 4 maini), solar (10 minute), examinare wellness privata, cocktail de bun venit SPA, terasa rezervata, 50% discount la clasele de fitness si antrenor personal.

Experienta Yacht Club

Experienta Yacht Club nu include pachet de bauturi specific, dar ofera o experienta F&B (food & beverage) premium, atat in interiorul zonei de Yacht Club, cat si in exteriorul ei.

Oaspetii care rezerva aceasta experienta, se pot bucura de o selectie de bauturi premium fara un cost suplimentar, cu exceptia unor branduri, care sunt contra cost atat in zona de Yacht Club cat si in afara ei.

Selectia de bauturi premium incluse in experienta Yacht Club este oferita in toate restaurantele si barurile de la bordul vaselor, in functie de disponibilitate acestora din meniu.

Mai jos gasiti un tabel cu bauturile incluse la experienta Yacht Club in functie de destinatia de croaziera:

555

Pentru mai multe detalii, intrebari sau nelamuriri, echipa Croaziere.net va sta cu drag la dispozitie!

 

 



One Response to “Noile pachete de bauturi All Inclusive de la MSC Cruises!”

  1. florin

    ma intereseaza o oferta pentru o cabina dubla cu balcon si o cabina single interior , la MSC imbarcare din Genova in 03 aprilie 19 , pe Divina (3 nopti Genova- Roma- Marsilia , pe langa pachetul de baza am vazut pe site ca se poate adauga pachet de bauturi dar in aceelasi timp este specificat ca pt croazierele mai lungi de patru zile , aceasta se incadreaza ?
    multumesc

    Reply

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.