NORWEGIAN CRUISE LINE ANULEAZA MAJORITATEA CROAZIERELOR CU NORWEGIAN SPIRIT PENTRU 2024 SI 2025

Dupa anuntarea anularii programului de vara pentru 2024 pentru nava Norwegian Spirit, Norwegian Cruise Line a anulat mai multe croaziere programate pentru Norwegian Spirit.

Conform diferitelor declaratii trimise pasagerilor, toate imbarcarile din 2025 au fost anulate, precum si cele din 2024.

In esenta, nava construita in 1999 nu mai are programari dupa luna aprilie urmatoare, iar noile anulari sunt rezultatul redistribuirii itinerariilor, a declarat Norwegian Cruise Line intr-una dintre declaratii.

“Ca si companie, suntem angajati sa oferim experiente de vacanta exceptionale, atat la bordul navei, cat si prin aducerea invitatiilor catre cele mai cautate destinatii din lume. Ca rezultat al redistribuirii flotei, croazierele cu Norwegian Spirit programate intre 8 februarie 2025 si 23 noiembrie 2025 au fost anulate”, a explicat compania.

“Ne cerem scuze pentru neplacerele create”, a adaugat Norwegian Cruise Line.

In 2024, calatoriile care nu vor mai avea loc includ croazierele programate intre mai si inceputul lunii iunie, precum si itinerariile programate intre septembrie si decembrie.

Nava Norwegian Spirit era programata sa navigheze in Pacific in aceasta perioada, oferind itinerarii in jurul Australiei, Noii Zeelande, Alaskai, Hawaii-ului si Tahiti-ului.

In timp ce nicio croaziera nu a mai fost planificata pentru ianuarie si inceputul lunii februarie 2025, iar programul de vara pentru 2024 a fost deja anulat, noile anulari lasa Norwegian Spirit fara nicio programare dupa sezonul de iarna 2023-2024.

Pasagerii afectati vor primi cateva compensatii, inclusiv rambursari complete si reduceri pentru noi rezervari in diferite perioade.

Initial construita in 1999 pentru Star Cruises, Norwegian Spirit este acum una dintre cele mai vechi nave din flota Norwegian Cruise Line.

Cu o capacitate de 2000 de pasageri, nava a trecut printr-o renovare majora de 100 de milioane de dolari la inceputul anului 2020. Proiectul de modernizare a inclus adaugarea a 14 noi locatii in zonele publice ale navei, precum si modernizarea cabinelor si imbunatatiri tehnice.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.