NORWEGIAN CRUISE LINE ANUNTA CA MUSICALUL „BEETLEJUICE”, NOMINALIZAT LA PREMIUL TONY, ISI VA FACE DEBUTUL LA BORDUL CELEI MAI NOI NAVE NORWEGIAN VIVA

Norwegian Cruise Line a anuntat musicalul „Beetlejuice” ca productie principala la bordul celui mai nou vas revolutionar, Norwegian Viva, impreuna cu gama completa de oferte de divertisment la bordul navei care debuteaza in august 2023.
 
Musicalul nominalizat la Tony Award® va fi interpretat pe mare pentru prima data, adaptarea Broadway de 90 de minute a filmului emblematic al lui Tim Burton din 1988 povestind intamplarile familiei Deetz in timp ce incearca sa remodeleze o casa bantuita. Trairile paranormale ale musicalului vor fi sporite de Viva Theatre & Club cu trei etaje si efectele speciale captivante.

David J. Herrera, viitorul presedinte al Norwegian Cruise Line, a declarat: „NCL are o istorie de pionierat in experienta de croaziera si ofera programe de divertisment la cele mai inalte standarde pe care oaspetii nostri le asteapta cu mare interes. In aceasta vara, abia astept sa aduc distractia si nostalgia „Beetlejuice” la bordul noului nostru vas Norwegian Viva.”
 
Vicepresedintele Norwegian Cruise Line pentru divertisment si programe de croaziera, Richard Ambrose, adauga: „Ne mandrim nu doar ca oferim spectacole uimitoare pentru fanii teatrului, ci si ca prezentam oaspetilor spectacole de calibrul Broadway si West End, care sunt facute si mai speciale datorita Teatrului Viva, care se transforma perfect dintr-o experienta de teatru de cea mai inalta calitate intr-un club de noapte.”
 
„Beetlejuice” va fermeca si captiva oaspetii, artistii dansand si cantand impreuna pentru a prezenta melodii clasice, inclusiv „Day-O” si „Jump in the Line (Shake, Senora),” in timp ce se delecteaza cu nostalgia pop. Michelle D’Amico, fost membru al distributiei in productia de pe Broadway a „Beetlejuice”, va juca rolul „Lydia” pentru prima interpretare a musicalului pe mare.

Norwegian Cruise Line este cunoscuta pentru angajamentul de a aduce productii de clasa mondiala. La bordul vaselor au debutat deja o multime de spectacole, inclusiv „Six”, „Jersey Boys” si „Footloose”. Acest anunt vine, de asemenea, in urma debutului extrem de popular al filmului „Summer: The Donna Summer Musical”, la bordul Norwegian Prima, care a prezentat un spectacol uimitor a finalistei sezonului doi „American Idol”, Kimberley Locke.

Dupa debutul de succes al unuia dintre cele mai emblematice show-uri de jocuri din lume, „The Price is Right LIVE”, la bordul Norwegian Prima anul trecut, Norwegian Viva va oferi, de asemenea, o experienta de joc live cu primul „Press Your Luck LIVE” din industria croazierelor. Experienta captivanta invita publicul sa ia parte la acest show clasic si sa castige premii incredibile.

Viva Theatre & Club are efecte speciale sofisticate, un perete video, un candelabru imens si scaune VIP, ceea ce il face locul ideal pentru evenimente de club de noapte in stil Vegas, cum ar fi „Ocean Music Fest”, unde artistii isi imbina talentele pe o singura scena pentru a oferi un show de clasa mondiala.

Norwegian Viva va prezenta, de asemenea, preferatele spectacole ale oaspetilor care au mai navigat la bordul unui vas Norwegian Cruise Line, cum ar fi: Clubul de Comedie „Improv @ Sea”; „Syd Norman’s Pour House”, care este un tribut adus artistilor legendari de rock-and-roll Fleetwood Mac, The Rolling Stones si multi altii.

Norwegian Viva este a doua dintre cele sase nave din foarte asteptata Clasa Prima a liniei de croaziera, prima clasa noua de nave in aproape 10 ani. Facilitatile Clasei Prima acorda o atentie speciala experientei oaspetilor si ridica stacheta prin bucataria de clasa mondiala, cel mai spatios design dintre toate navele din flota de pana acum si activitati stelare la bord, inclusiv Viva Speedway – circuitul de curse cu trei niveluri.

Dispunand de noua optiuni noi de a lua masa si bauturi, oaspetii pot gusta preparate culinare din intreaga lume vizitand Indulge Food Hall, zona alimentara de lux care expune 11 restaurante unice; sau bucurati-va de meniurile de la Hudson’s, restaurantul gratuit cu privelisti uimitoare la ocean. Norwegian Viva ofera, de asemenea, cele mai rapide tobogane de pe mare, The Drop and Rush si cocktail barul sustenabil exclusive Norwegian Cruise Line, Metropolitan Bar. Debutand in august 2023, Norwegian Viva va naviga prin insulele grecesti si mediteraneene pana in noiembrie, inainte de a se intoarce in San Juan, Puerto Rico, in decembrie, pentru un sezon de itinerarii in Caraibe.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.