Norwegian Cruise Line planuieste restaurarea a 3 vase

Norwegian Breakaway, Norwegian Sun si Norwegian Star vor face parte din programul “Norwegian EDGE”.
Cele 3 vase de croaziera dispun de un nou design si de ce nu si de locuri noi, cum ar fi cantina Los Lobos si spatii destinate doar adultilor.
Construit in 2013, Norwegian Breakaway a beneficiat de restaurari, care au constat in spatii de cazare modernizate, spatii publice, toate acestea intamplandu-se in timpul pauzei de la santierul naval din Brest, Franta.

 Syd Norman`s Pour House

3

In  Syd Norman`s Pour House este reconstituit Fat Cats Jazz & Blues Club, in memoria bunicului marelui dramaturg al “Rock of Ages”, Chris D’Arenso, avand un stil rock. In acest loc veti regasi un stil de epoca, iar pentru ca atmosfera sa fie una pe masura, vine in ajutor muzica, astfel incat playlistul cuprinde melodii in stil rock din perioada 1960 – 1980.

De trei ori pe saptamana, membrii trupei Rock of Ages, servesc cocktailuri de specialitate, denumite dupa faimoase piese rock`n roll, clientilor fideli.

Tot la capitolul upgrade al vaselor de croaziera, Norwegian Breakaway include imbunatatiri la capitolul moblier in spatiile publice, covoare noi in toate cele 2014 cabine si apartamente, transformarea completa a magazinelor de cadouri, lifturi si lobbuy-ri.

Imbinarea modernului cu traditionalul mexican

a_Playa-riviera-may-a

Norwegian Sun, vasul construit in 2001, a avut si el de “suferit” cateva modificari, insa nu drastice. Renovarea a durat 3 saptamani,in timpul pauzei din santierul naval din Victoria ( Canada), iar acum cele 3 locatii noi: “Cantina Los Lobos”, lounge-ul Bliss Ultra si Spinnaker Lounge s-au spatiilor publice de relaxare.

“Cantina Los Lobos” ofera sortimente de mancare in stil mexican, si inlocuieste cantina Las Ramblas, designul interior dispune de banchete din piele, mese de lemn de culoare inchisa si accente in stil traditional mexican.

Renovarea are in abordare un nou design, inovator, care are in vizor upgrade-ul tehnologiei folosite (televizoare smart, USB). Totodata prin abordarea stilului clasic si al celui modern, se doreste punerea la dispozitie a unor spatii, care sa faciliteze acomodarea pasagerilor la bordul vasului.

Viata de noapte

Pe parcursul a celor 3 saptamani, in timpul renovarii vasului Norwegian Star, la Barcelona, acestuia i s-au adaugat3 locatii noi: Sky High Bar, Bliss Ultra Lounge si Spice H2O.

Aceste locatii au fost prevazute pentru a oferi experiente exceptionale in privinta  ospitalitatii. Toate acestea avand un design nou, modern. Si nu in ultimul rand, la bordul vasului, este si un spatiu destinat doar adultilor, care are o vedere spectaculoasa. Pe timpul zilei incaperea este inundata de razele soarelui, iar noaptea se transforma intr-un bar in aer liber.

Restaurarea cabinelor si a oazelor de relaxare

Cele 1174 de cabine si suite private de la bordul vaselor, Norwegian Sun si Norwegian Star au trecut si ele prin anumite modificari, acum dispunand de o noua carpeta si mobilier. De asemenea suitele cu trei dormitoare, din categoria Garden Villa, dispun de un spatiu privat pe punte, cu o suprafata care poate gazdui 7 persoane.

La bordul vaselor Norwegian Cruise Line va puteti bucura de un design luxuriant, combinat cu un stil de epoca, totodata avand si spatii VIP.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.