Norwegian Gem – bijuteria NCL Freestyle Cruising

Cu siguranta ca il veti recunoaste in orice port veti merge… Norwegian Gem este noul vas din flota NCL Freestyle Cruising care este absolut imposibil de trecut cu vederea in porturi din cauza bijuteriilor colorate desenate pe prova sa. In perioada 7 – 11 iulie am avut posibilitatea sa vizitam aceasta bijuterie si sa intelegem mai indeaproape ce inseamna conceptul de Freestyle Cruising!

Ei bine, acest concept este recomandat tuturor, celor tineri, celor batrani, tuturor nonconformistilor, cei care nu suporta ideea de a se imbraca la 4 ace si in vacanta… poti manca, te poti distra, poti petrece ziua unde vrei, cu cine vrei, la ce ora vrei, doar sa fii la bordul vaselor NCL Freestyle Cruising.

Mai jos va atasez cateva poze ca sa va lamuriti cat de frumos este vasul si toate facilitatile sale…daca doriti mai multe imagini sau filme va rugam nu ezitati sa ne contactati!

Casiana Basea

cabina exterioara cu balcon capsuni prima cina bliss ultra lounge restaurant casino teatru piscina piscina sala de fitness bowling fam trip Norwegian Gem NCL Gem dsc03992.JPG spinaker lounge rebelious fish cascheta cu beri courtyard villa courtyard villa1


Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.