Norwegian Joy, cea mai mare nava de apel la Icy Strait Point

Norwegian Jewel sailing in Tracy Arm Fjord

Nava Norwegian Joy a devenit miercuri cea mai mare nava de croaziera navigabila in Icy Strait Point, Alaska.

Mai mult de 20 de excursii.

O destinatie minunata in satul Tilingit din Hoonah, Icy Strait Point, ofera o experienta nativa si oferta mai mult de 20 de excursii, inclusiv vizionarea balenelor, o tirolina si expeditii ATV si Jeep.

Construit in jurul unei fabrici de somon restaurata in 1912 din Alaska, Icy Strait Point ofera vizitatorilor un acces usor la uimitoarea salbaticie si fauna din Alaska.

Dupa Alaska, Canalul Panama.

Nava Norwegian Joy va continua sa navigheze spre Alaska pana pe 5 Octombrie, inainte de a se repozitiona in Los Angles pentru primul sau voiaj spre canalul Panama care va naviga din Miami pe 11 Octombrie. La sfarsitul lunii Noiembrie, nava se va intoarce pe Coasta de Vest dupa o serie de croaziere in Canalul Panama si Caraibe, apoi din 17 Ianuarie va incepe sezonul Riviera Mexicana cu imbarcari din Los Angeles.

Al doilea terminal Icy Strait Point o sa fie gata in 2020.

Norwegian Cruise Line Holdings Limited a colaborat cu Huna Totem Corp. din Alaska pentru a dezvolta un al doilea terminal. Este programat sa fie finalizat pentru sezonul 2020 si va fi construit pentru a gazdui navele din clasa Norwegian Cruise Line’s Breakaway Plus. Parteneriatul va oferi liniilor de croaziera Norwegian Cruise Line , Oceania Cruises Line si Regent Seven Seas Cruises drepturi preferentiale de acostare si va permite companiilor sa isi mareasca numarul de ancorari in Icy Strait Point.

In timpul anului 2019, in plus fata de nava Norwegian Joy, navele din Norwegian Cruise Line Holdings programate sa viziteze Ici Strait Point sunt Norwegian Jewel, Regatta si Seven Seas Mariner.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.