Norwegian Prima: Top 5 caracteristici unice

Reprezentand o noua era pentru Norwegian Cruise Line, Norwegian Prima a debutat la inceputul acestui an.

Prima dintr-o serie de sase nave de croaziera noi, nava de 142.000 de tone este echipata cu mai multe facilitati noi, cum ar fi cea mai mare pista de curse de kart din industria croazierelor si o zona culinara de lux.

Cruise Industry News a selectat cinci dintre cele mai unice atribute ale navei.

Indulge Food Hall
Prima se lauda cu ceea ce Norwegian Cruise Line numeste prima sa „zona culinara de lux”.

Situata partial pe promenada exterioara a navei, Ocean Boulevard, locatia are un spatiu grandios care ofera sortimente de mancare dintr-o varietate de 11 optiuni culinare diferite. Trei restaurante cu servicii complete sunt situate in aceasta zona: Onda by Scarpetta, Los Lobos si The Local Bar & Grill.

The Haven
The Haven revine pe Prima, oferind cel mai mare si exclusivist complex de suite in interiorul unei nave Norwegian. Cuprinzand opt punti de apartamente si zone publice, se poate accesa prin lifturi private si este situat la pupa navei.

Potrivit Norwegian, zona a fost proiectata pentru a fi mai deschisa spre mare decat oricand, fiecare zona publica oferind vederi la ocean. Alte zone reimaginate sunt terasa, care ofera acum o noua piscina de tip infinity si un nou centru spa in aer liber, cu o sauna clasica cu pereti de sticla si o criosauna.

Prima Speedway
Noul vas readuce, de asemenea, una dintre cele mai faimoase caracteristici ale Norwegian Cruise Line, pista de curse de kart.

Potrivit companiei, Prima Speedway va fi mai buna decat pistele anterioare, fiind cea mai mare si prima pista de curse cu trei niveluri.

Avand o linie dreapta mai lunga, cu un traseu de 420 de metri lungime, pista va ocoli si prin palnia navei si are 14 viraje in care 15 soferi pot concura simultan, atingand viteze de peste 50 km/h.

Transformational Theater
Descris de Norwegian ca un „teatru transformational inovator”, showroom-ul navei se va transforma in club de noapte.

Locatia cu trei etaje, conceputa pentru a transforma perfect spatiul dintr-o scena de ultima generatie intr-un mare ring de dans, va avea scaune personalizabile si ecrane LED mobile care coboara din tavan si au aproape jumatate din dimensiunea intregului spatiu.

The Drop
O alta caracteristica unica a navei este The Drop. Potrivit Norwegian, este primul tobogan uscat in cadere libera din lume in care oaspetii vor experimenta o plonjare de 10 etaje in timp ce ating cele mai inalte forte-G ale oricarei linii de croaziera.

Situata pe partea laterala a navei, The Drop include si tobogane uscate de duel cunoscute sub numele de The Rush.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.