Notificare Holland America Line

      Notificare Holland America Line – Economii avantajoase la rezervări timpurii

 

Seattle, WA, 12 iulie, 2012 – Holland America Line oferă  turiştilor care rezervă  timpuriu, tarife excepţionale pe o selecţie largă de croaziere ce vor avea îmbarcări in anul 2013.

 

Promoţia oferă upgrade-uri gratuite  pe anumite îmbarcări şi reduceri de pâna la 50 % prin combinarea a două itinerarii în Europa din categoria Collectors Voyages. De asemea, pentru anumite îmbarcări se aplică reducere sau gratuitate pentru a treia sau a patra persoană din aceasi cabină.

„Prin rezervarea timpurie, pasagerii noştri pot beneficia de reduceri semnificative, având  asigurarea că se vor imbarca in vacanţa lor de vis”, a spus Richard Meadows, vicepreşedintele executiv de marketing, vânzări şi de programe pentru pasageri.  Fie că se beneficiaza de un upgrade la cabină cu verandă sau de prelungirea  croazierei, acestea sunt posibile doar plănuind vacanţa in avans şi rezervând croaziera timpuriu.

Cu reduceri considerabile de până la 50% pe persoană, promoţia de rezervări timpurii face posibil ca pasagerii să se bucure de  croaziere din categoria  Collectors Voyages, mai lungi si la preţuri mai accessibile.

Aceste croaziere back-to-back,  au fost special concepute permiţând pasagerilor să viziteze mai multe porturi şi să petreacă mai mult timp explorând  istoria, cultura şi frumuseţea regiunii.

Pasagerii pot rezerva o croaziera de 14 zile  din categoria Collectors Voyage cu tarife incepand chiar si de la 1799 Euro/ persoană in cabină dubla interioară cu posibilitatea unui upgrade gratuit la cabina exterioară cu fereastră.

 

Cu rezervarea timpurie, upgrade-urile gratuite si tarifele reduse sau chiar gratuitate pentru al treilea si al patrulea pasager din cabină sunt posibile pe o gamă largă de croaziere, ce viziteaza până la 415 porturi, cu destinaţii în întreaga lume : Alaska, Asia, Australia / Noua Zeelandă, Canada / New England, Caraibe, Europa, Hawaii, Mexic, Panama Canal şi America de Sud / Antarctica.

Familiile cu patru membrii pot profita de tariful redus sau gratuitate pentru al treilea si al patrulea pasager , aplicabil la croazirele din Caraibe unde primul si al doilea pasageri din cabină plătesc tarife începând de la doar 699 $/persoană. Pasagerii pot de asemenea rezerva o cabină exterioară cu geam unde upgrade-ul gratuit la cabină cu verandă este posibil.

Pentru o croaziera de 14 zile în Australia si Noua Zeelanda, tarifele încep de la 1699$/ persoană în cabină interioară şi 1999$/ persoană in cabină exterioara cu geam  pentru primul si al doilea pager, tarifele reduse pentru al treilea si al patrulea pasager începând de la doar 1049$/persoană. Upgrade-urile gratuite la cabină exterioară cu geam sau cabină cu verandă  sunt disponibile şi pentru acest tip de croazieră.

Pentru popularele croaziere în Alaska, cu îmbarcari din Seattle, Washington sau Vancouver , tarifele încep de la 699$/persoană în cabină interioara sau 999$/persoană în cabină cu verandă, cu disponibilitaţi de upgrade-uri gratuite.

O alta opţiune de vacanţă poate fi un Cruise Tour in Alaska, cu durata intre 10 si 20 de zile, tarife începând de la 999$/ persoană în cabină interioară sau exterioară cu geam.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.