NOUL MEGA-VAS MSC WORLD AMERICA ESTE ACUM DISPONIBIL PENTRU REZERVARE

O noua era a croazierelor va sosi la Miami si este acum disponibila pentru rezervare. MSC Cruises, a treia linie de croaziera din lume ca marime si cea mai rapida crestere, a lansat vanzarile pentru MSC World America. Remarcabila nava alimentata cu gaz natural lichefiat (GNL) va fi a doua din inovatoarea clasa World a liniei de croaziera cand va fi lansata in aprilie 2025, oferind o croaziera durabila cu experiente noi, imersive si unice pe mare.

MSC World America va naviga de la noul terminal de ultima generatie al MSC Cruises din Portul Miami, care va fi cel mai mare terminal de croaziera din America de Nord odata finalizat. Ea va naviga exclusiv pe itinerarii in Caraibe in timpul sezonului sau inaugural, oferind oaspetilor posibilitatea de a vizita unele dintre cele mai cautate destinatii din lume pe o nava conceputa special pentru calatorii curiosi din lume.

Itinerariile navei sunt concepute pentru a maximiza timpul disponibil al oaspetilor pentru a descoperi pe deplin diferitele porturi de escala. Toate calatoriile vor include vizite la Rezervatia Marina MSC Ocean Cay – uimitoarea destinatie privata a MSC Cruises din Bahamas.

Itinerariile disponibile:

• Caraibe de Est: Puerto Plata, Republica Dominicana; San Juan, Puerto Rico; Rezervatia Marina Ocean Cay MSC, Bahamas

• Caraibe de Vest: Costa Maya si Cozumel, Mexic; Roatan, Honduras; Rezervatia Marina Ocean Cay MSC, Bahamas

Gianni Onorato, CEO al MSC Cruises, a declarat: „MSC World America va deveni a patra dintre noile noastre nave pe care le-am pozitionat in Caraibe pentru sezonul ei inaugural. Acest lucru nu face parte doar din angajamentul nostru de a creste pe piata nord-americana, ci si de a aduce cele mai noi si mai inovatoare nave in regiune pentru oaspetii nostri internationali din intreaga lume. Aceasta noua nava unica va oferi cu siguranta cea mai buna experienta de croaziera in Caraibe in momentul in care va intra in serviciu.”

MSC World America va fi optimizata pentru piata nord-americana cu noi restaurante, baruri, spatii publice si experiente concepute pentru a crea o experienta de croaziera cu adevarat memorabila. La bord, diferite culturi se vor reuni din intreaga lume, pe masura ce designul european elegant se intalneste cu confortul american.

Una dintre noile experiente revolutionare dezvoltate la bordul MSC World America va fi The Harbor – o zona in aer liber situata pe puntea 20, special conceputa astfel incat copiii si familiile sa se adune, sa se joace si sa se relaxeze impreuna. Aceasta noua zona a fost gandita cu atentie pentru a reuni toate componentele experientei perfecte de familie pe mare intr-o locatie uimitoare. Combinand o mare varietate de aventuri, atat acvatice, cat si pe uscat, The Harbor include activitati precum parcul acvatic, jocuri interactive de apa, experiente palpitante si zone destinate relaxarii cu gustari delicioase si bauturi reci. Avand toate aceste facilitati, Harbor ofera garantia celei mai bune zile petrecute in aer liber pe mare.

The Harbor ofera unele dintre cele mai bune privelisti asupra oceanului si posibilitati multiple de a explora si de a te scufunda in aventura, cum ar fi traseul complex High Trail sau tiroliana, iar cei mici se vor distra in zonele de joaca speciale sau Farul Harbor – un loc de joaca tematic pentru copii. The Harbor va include locatii de luat masa care vor servi gustari si bauturi racoritoare, astfel incat intreaga familie sa se poata relaxa dupa o dupa-amiaza de aventura intr-una dintre cele cinci locatii, cu multe locuri umbrite si confortabile, oferind privelisti uluitoare la mare.

Membrii MSC Voyager’s Club care rezerva pana la 12 aprilie 2023 vor primi un credit la bord de 50€. Ei vor beneficia, de asemenea, de beneficiile lor obisnuite Voyager’s Exclusives atunci cand rezerva cu mai mult de 12 luni inainte de plecare, inclusiv o reducere de 5% + 5%, puncte membership duble pentru tipul de experienta ales si un credit suplimentar de 50€ la bord.

Despre MSC World America

MSC World America va avea un design special care va atrage privirile, avand un arc de plumb care se ridica vertical de la linia de plutire si o pupa in forma de Y care se deschide spre impresionanta World Promenade in aer liber. Noua nava World Class va avea 22 de punti, o latime de peste 47 de metri, 2.626 de cabine, mai mult de 40.000 m2 de spatiu public si va oferi servicii si facilitati moderne de top, inclusiv:

O promenada mondiala in aer liber, unde optiunile unice de luat masa, relaxare si divertisment sunt combinate cu vederi uimitoare la ocean si spectacole de lumini LED de neegalat.

Interior World Galleria – este o zona cu baruri, restaurante, magazine si buticuri – acoperita cu LED-uri de ultima generatie si tavan cu lumina cinetica.

13 restaurante care ofera o gama larga de optiuni si stiluri de luat masa, inclusiv:

• Sase restaurante de specialitate, care ofera diferite mancaruri internationale populare, cu doua concepte noi, alaturi de cele preferate ale oaspetilor, cum ar fi Steakhouse-ul Butcher’s Cut, Kaito Sushi si Teppanyaki si Hola! Tacos & Cantina

• Patru restaurante principale care servesc preparate internationale si preparate americane cunoscute

• Doua bufete care ofera optiuni ample pentru toate poftele

• Luna Park Pizza & Burger: loc gratuit cu mancare rapida, situat langa Luna Park, in World Galleria

20 de baruri, lounge-uri si cafenele diverse cu doua concepte noi, inclusiv:

Sports Bar: nou pentru MSC World America – un loc primitor in care nostalgia sportiva, tehnologia si divertismentul se unesc, creand un mediu in care oaspetii de toate varstele se simt bineveniti. Luati o bere sau o bautura racoritoare si urmariti meciul pe unul dintre numeroasele ecrane TV, in timp ce va bucurati de mancaruri populare la bar. Provocati-va prietenii la unul dintre jocurile tipice sportive de bar, cum ar fi darts sau fotbal de masa.

• Comedy Club: nou pentru MSC Cruises – fiecare seara va fi plina de rasete cu unul dintre comediantii uimitori care pot rivaliza chiar si cu unele dintre cele mai bune spectacole din New York si Chicago. Acesta este un loc in care oaspetii pot veni sa se relaxeze, sa se desprinda si sa ia viata mai putin in serios

• The Gin Project: Ofera o gama larga de diferite ginuri artizanale si cocktail-uri clasice pregatite de experti

• Elixir – Mixology Bar: barmani experti care creeaza cocktail-uri unice, in timp ce dumneavoastra aveti ocazia sa savurati bauturi pe terasa in aer liber cu vederi spectaculoase la ocean

• Masters of the Sea: pub-ul britanic clasic al MSC Cruises este dotat cu o micro-berarie la scara larga care produce beri MSC Signature la bord

• Coffee Emporium: O cafenea eleganta si moderna, care este visul oricarui cunoscator de cafea

• Magazinul de ciocolata si cafeneaua Jean-Phillipe: ofera ciocolata personalizata, cafea si alte delicii intr-o atmosfera relaxanta de cafenea

• Un tobogan uscat uimitor de 11 punti inaltime, realizat din otel inoxidabil, oferind oaspetilor o modalitate distractiva de a ajunge cu stil la puntile inferioare

• Sase piscine si 14 cazi cu hidromasaj, inclusiv o piscina interioara spatioasa, cu acoperis retractabil si piscine zen twin, numai pentru adulti, la pupa navei

• Parc acvatic extins cu tobogane de apa care includ o experienta VR

• Cluburi pentru copii care ofera facilitati dedicate tuturor grupelor de varsta, de la infanti pana la 17 ani

• Trei locuri de divertisment cu show-uri live si spectacole de teatru complet noi

• Cabine si suite elegante si confortabile, inclusiv cabine cu vedere infinita la ocean, balcoane cu vedere la World Promenade in aer liber si cabine de familie conectate

• MSC Yacht Club ofera suite spatioase si de lux, lounge si restaurant special dedicat oaspetilor Yacht Club, piscina privata, serviciu de concierge si majordom disponibil nonstop

Angajamentul fata de mediu

MSC Cruises si-a asumat angajamentul de a crea tehnologii durabile si combustibili regenerabili, cu obiectivul de a atinge emisii nete zero pana in 2050. Fiind a treia nava alimentata cu GNL din flota MSC Cruises si cu sediul pentru prima data in SUA, MSC World America va reprezenta un pas important spre atingerea acestui obiectiv, creand o lume in care tehnologia intalneste inovatia pentru a oferi o experienta de croaziera mai durabila. GNL este cel mai durabil combustibil marin disponibil la momentul actual, avand capacitatea de a elimina emisiile de particule poluante din aer, cum ar fi oxizii de sulf si particulele fine, de a reduce considerabil oxizii de azot si de a obtine o reducere a gazelor cu efect de sera de pana la 20%. MSC World America va avea, de asemenea, un sistem de reducere catalitica selectiva care reduce emisiile de NOx cu 90% atunci cand GNL nu este disponibil, iar nava trebuie sa functioneze cu motorina marina.

Noul vas va avea, de asemenea, sisteme pentru a maximiza eficienta, precum si un sistem avansat de tratare a apelor uzate si un sistem de gestionare a zgomotului radiat subacvatic, cu un design al carenei si al salii motoarelor care minimizeaza impactul acustic al sunetului, reducand efectele potentiale asupra vietii marine.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.