NOUL VAS DIN FLOTA ROYAL CARIBBEAN, ICON OF THE SEAS, SE PREGATESTE PENTRU TESTE PE MARE CU PLECARE DIN MEYER TURKU

Icon of the Seas, va fi cea mai mare nava din lume si va fi lansata in 2024. Aceasta pleaca din Meyer Turku in acest weekend pentru primul set de teste pe mare, a anuntat santierul naval pe pagina de Facebook.

“Suntem foarte fericiti ca sarbatorim inca o realizare importanta, deoarece Icon of the Seas va parasi docul pentru prima data si va continua calatoria ei prin arhipelagul Turku in jurul marii. Incercarea va include testarea sistemelor si caracteristicilor navei care nu pot fi testate in timpul ancorarii,” se mentioneaza in declaratie.

“Multumim tuturor celor implicati in proiectul Icon! Navigabilitatea este rezultatul expertizei profesionistilor din diferite domenii. Speram ca Icon of the Seas sa aiba o calatorie placuta si ne pregatim sa o primim inapoi in santierul naval dupa teste!”

Nava, care poate gazdui 5610 pasageri, pleaca din santierul naval pentru testele pe mare la inceputul acestui weekend. Nava va fi supusa mai multor teste inainte de a se intoarce in santierul naval. Se asteapta sa urmeze mai multe teste pe mare in timpul verii si toamnei, inainte de livrarea navei in al patrulea trimestru catre Royal Caribbean.

Icon of the Seas este programata sa inceapa croaziera sa inaugurala de 7 nopti in Caraibe de Est si Perfect Day la CocoCay pe 27 ianuarie 2024.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.