Nunta regala la bordul vaselor de croaziera

 

Un studiu efectuat de Saga Holidays arata ca tot mai putini turisti vor sa priveasca nunta regala din 29 Aprilie in timp ce sunt in vacanta, chiar daca unele vase se pregatesc pentru acest eveniment. Mai jos veti gasi liniile de croaziere ce vor sa profite cat mai mult din nunta printului William cu Kate

Cele mai festive

P&O Cruises va avea la bordul vaselor sale, in ziua nuntii, peste 12,800 de pasageri. Toti care vor calatorii cu vasul Ventura ce va pleca din Southampton din data de 29 Aprilie vor participa la o petrecere imensa organizata cu ocazia acestei zile speciale. Acestia vor trebui sa ajunga la terminalul de imbarcare mai repede pentru a putea vizualiza nunta pe televizoarele gigantice amplasate in port.Aceeia ce se vor afla la bordul vaselor P&O Cruises vor primi o invitatie pentru a vizualiza nunta ce va fi transmisa in toate  locurile publice. Tot in acea seara se va organiza si un Bal Roial. Filmele ce vor fi difuzate la bord vor avea o tema roiala : “The Queen,” “The King’s Speech” and “The Princess Diaries” Iar pentru aceeia ce se vor fi plictisit de nunta, pe fiecare vas se va gasi un bar unde aceasta nu va fi transmisa.Pasagerii de pe Aurora (in Atlantic), Azura si Oriana ( in Palma),Oceana ( Southampton) si Ventura ( Southampton) vor putea vizualiza nunta in timp real in timpul zilei, in timp ce cei de la bordul vasului Arcadia vor trebui sa se trezeasca de dimineata din cauza diferentei de fus orar dintre Anglia si Canalul Panama.

Cele mai elegante

Vasele Cunard vor transmite live aceasta nunta in  Royal Court Theatre. Seara, fiecare vas va oferi un meniu special in restaurantele sale impreuna cu un toast pentru noii miri. Toate cele trei vase vor fi pe mare in data de 29 Aprilie.

 

Cele mai joviale

Chiar daca va fi greu sa gasiti o pentrecere pe strazile din Anglia din cauza nuntii, la bordul vasului Discovery al liniei Voyages of Discover ce se va afla intre Franta si Spania in data de 29 Aprilie, veti gasi o petrecere specifica englezeasca. O punte va fi transformata complet pentru aceasta petrecere pe trei coridoare se va transmite nunta incapand cu ora 9 dimineata. Tot in aceeasi zi turisti de la bord se vor putea bucura de : deschiderea unui pub, ceaiul de dupa amiaza, un prazn traditional englezesc, precum si jocuri de societate avand ca si tema nunta regala. Si daca turistii vor dori mai mult, seara va rula la cinematograf o reluare a nuntii.

Cele mai retro

Cei de la Norwegian Cruise Line isi vor astept turistii in acea zi cu o petrecere in stil traditional englezesc. Daca aceata va fi una care sa reflecte cu adevarat stilul de acum al petrecerilor englezesti ramane de vazut. La bord se va putea asculta muzica celebrilor Beatles si se vor putea manca celebrele placinte englezesti. Turistii vor putea admira torturile de nunta aflate pe vase, vor putea gusta celebra mancare : peste cu cartofi prajiti si se vor putea indulci cu faimoasa budinca din paine si unt. In baruri se va servi sampanie si gin tonic.Contra cost se vor putea servi doua meniuri speciale. The Prince si Princess Brunch ( 15 $ ) vor include oua inmuiate in sampanie cu briose Englezesti, papara cu miel, toast cu marmelada si salata de fructe cu frisca, in tim ce pentru 10 $ turistii vor putea sa incerce sandwich-urile cu castraveti, bulete de cas, biscuiti cu gem si crema de lamaie.NCL va transmite nunta pe 10 dintre cele 11 vase ( NCL Sky nu va transmite nunta in Bahamas )

 

Cele mai interactive

La bordul vaselor Princess Cruise turistii vor putea viziona nunta pe celebrele ecrane ale cinematografelor  Movies Under the Stars.  Tot la bord se vor organiza si petreceri festive ce vor include un cocktail roaial si concurs pentru a gasi cele mai bune sosii ale printului William si ale lui Kate.

Cele mai bune incercari de a face limonada din lamai

 

Din cauza ca in data de 29 Aprilie pasagerii vor fi in proces de imbarcare pe vasele Marco Polo si Ocean Countess, vase apartinand companiei Cruise & Maritime Voyages, linia de croaziere a decis sa amplaseze cateva ecrane gigantice in terminalele din Tilbury si Hull si in plus se va organiza un banchet roial in acea seara. In timp ce nava navigheaza se vor difuza reluari ale nuntii pentru aceia ce nu au apucat sa vizualizeze nunta live. Tot la bord se vor organiza petreceri in stil englezesc si un cocktail denumit Something Old, Something New, Something Borrowed, Something Blue.

Eforturi mijlocii

Pe toate vasele MSC Cruises ce vor naviga pe Mediterana – adica toata flota exceptand vasele MSC Sinfonia si MSC Opera – va rula nunta live. Cu ocazia acestei nunti a fost creat un cocktail special, numit The Royal ce contine sampanie, cognac si Grand Marnier. De la baruri veti putea achizitona la tarife reduse sampanie si prosecco ( sampanie Italieneasca ).De asemenea si la bordul vaselor liniilor de croaziere Royal Caribbean, Celebrity si Azamara, se va putea vizualiza nunta in timp real in timp ce se bea un pahar de sampanie in cinstea printului William si a lui Kate. Surprinzator este faptul ca nu se vor organiza petreceri fastuase in ciuda faptului ca exista un numar mare de englezi la bordul vaselor in timpul ceremoniei.

 

Cele mai putin entuziasmante

Chiar daca nu vine ca si o surpriza compania Fred Olsen arata cel mai putin interes fata de evenimentul din 29 Aprilie. Un purtator de cuvant al liniei a declarat : „ Fiecare nava isi va planifica singura celebrarea acestui eveniment si desi se stie ca vor fi cocktail-uri si petreceri speciale, nu se stie inca nimic concret.

 



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.