OCEANIA CRUISES DEZVALUIE CROAZIERELE DIN SEZONUL INAUGURAL AL NOULUI VAS ALLURA

Oceania Cruises a dezvaluit sezonul inaugural al croazierelor pentru cel mai nou vas al sau, Allura, programat sa fie lansat in vara anului 2025.

Cele 26 de croaziere vor acoperi peste 92 de destinatii pe itinerarii de la sapte la 34 de nopti, intrand in vanzare pe 13 septembrie 2023.

Frank A. Del Rio, presedintele Oceania Cruises, a declarat: “Entuziasmul creste deja inainte de debutul vasului Allura. Aceasta noua si frumoasa aditie la familia noastra incarneaza viitorul dinamic si stralucitor al Oceania Cruises. Allura prevesteste cea mai mare evolutie a experientei noastre la bord si sezonul sau inaugural este conceput pentru a atrage calatorii curiosi din intreaga lume, pentru a le permite sa se reconecteze cu destinatiile lor favorite si sa descopere altele noi pentru prima data.”

Allura va efectua prima sa croaziera de sapte nopti de la Atena la Istanbul, plecand pe 8 iunie 2025. In sezonul sau european de debut, vasul va opri in destinatii precum Cadiz, Cagliari, Messina, Palma de Mallorca, Palermo si Cinque Terre, cu opriri peste noapte in Istanbul si Monte Carlo.

Dupa sezonul de vara din Mediterana, vasul va naviga spre Canada si New England pentru un sezon prelungit in America de Nord, inainte de a se deplasa in Caraibe pentru sezonul de iarna.

Cateva dintre itinerarii sunt:

Croaziera in Mediterana de Est, de 17 nopti din Roma la Atena, cu plecare pe 29 iulie 2025: Roma (Civitavecchia), Italia; Florenta/Pisa/Toscana (Livorno), Italia; Portofino, Italia; Palma de Mallorca, Spania; Barcelona, Spania; Saint-Tropez, Franta; Monte Carlo, Monaco; Cinque Terre (La Spezia), Italia; Roma (Civitavecchia), Italia; Sorrento/Capri, Italia; Santorini, Grecia; Rodos, Grecia; Antalya, Turcia; Bodrum, Turcia; Patmos, Grecia; Atena (Pireu), Grecia

Croaziera Transatlantica, de 43 de nopti din Roma la New York, cu plecare pe 27 august 2025: Roma (Civitavecchia), Italia; Salerno, Italia; Taormina (Sicilia), Italia; Valletta, Malta; Ibiza, Spania; Valencia, Spania; Barcelona, Spania; Provence (Marsilia), Franta; Cannes, Franta; Monte Carlo, Monaco; Provence (Marsilia), Franta; Barcelona (Tarragona), Spania; Palma de Mallorca, Spania; Cartagena, Spania; Malaga, Spania; Gibraltar, Regatul Unit; Tanger, Maroc; Sevilla (Cadiz), Spania; Portimao, Portugalia; Lisabona, Portugalia; Funchal (Madeira), Portugalia; Ponta Delgada (Azore), Portugalia; Horta (Azore), Portugalia; St. John’s, Newfoundland; Halifax, Nova Scotia; Bar Harbor, Maine; Boston, Massachusetts; Newport, Rhode Island; New York, New York.

Croaziera in America de Nord, de 11 nopti din New York la Montreal, cu plecare pe 18 octombrie 2025: New York, New York; Newport, Rhode Island; Boston, Massachusetts; Portland, Maine; Saint John (Bay of Fundy), New Brunswick; Halifax, Nova Scotia; Sydney, Nova Scotia; Saguenay, Quebec; Quebec City, Quebec; Montreal, Quebec

Croaziera in Caraibe de 14 nopti din Miami la Miami, cu plecare pe 21 decembrie 2025: Miami, Florida; Oranjestad, Aruba; Willemstad, Curacao; Kralendijk, Bonaire; St. George’s, Grenada; Kingstown, St. Vincent; Bridgetown, Barbados; Roseau, Dominica; St. John’s, Antigua; Philipsburg, St. Maarten; Miami, Florida

“Cu Allura, vom continua evolutia experientei Oceania Cruises. La inceput, navele noastre Marina si Riviera au fost aclamate drept doua dintre cele mai frumoase si perfecte nave de croaziera construite vreodata; Vista, si acum Allura, continua aceasta viziune, construind si incorporand evolutia perfectiunii. Abia asteptam sa o primim pe Allura in flota”, a adaugat Del Rio.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.