Ovation of the Seas este cea mai mare nava de croaziera care va vizita insulele Filipine

au-ovation-free-hero

Recent, cea mai mare nava de croaziera, care navigheaza in Asia, Ovation of the Seas, care apartine liniei de croaziera Royal Caribbean Cruise Line, a ajuns in Subic Bay.

Ovation of the Seas a acostat pentru prima data in Manila, fiind singura nava de croaziara de tonaj mare care a oprit intr-un port filipinez. Linia de croaziera Royal Caribbean Cruise Line a introdus Manila ca si port de tranzit pentru itinerariile de 5 nopti care au ca si port de imbarcare Hong Kong.  In Subic Bay, capitanul vasului Ovation of the Seas – Flemming Nielsen, a fost salutat de catre oficialii locali.

In timpul escalei in Subic Bay, sunt oferite vizite la casele antice si replicile din epoca coloniala spaniola, in timpul Turului Heritage din Las Casas Filipinas de Acuzar, in Punning Hot Spring si parcul marin, Ocean Adventure.

In Manila, a fost inclus un tur optional, mai exact turul Tagaytay, care ofera privelisti ale lacului Taal si ale vulcanului, vizita la o plantatie de ananas si un tur al orasului Manila. De asemenea, turul, cuprinde vizita la Catedrala istorica din Manila, Biserica San Agustin, cu vesminte din antichitate si mobilier din epoca coloniala. Aceasta este alcatuita din ziduri fortificate, ruine bisericesti si relicve din vremea conchistadorilor spanioli.

Ovation of the Seas a debutat in China in 2016, unde a fost botezata in Tianjin si de atunci a navigat sezonier in China, Asia de Sud-Est si Australia. A devenit cea mai mare nava de croaziera, care a navigat spre Australia. Nava se va repozitiona in Alaska in 2019.



One Response to “Ovation of the Seas este cea mai mare nava de croaziera care va vizita insulele Filipine”

Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.