Parfumul MED creat de MSC Cruises isi extinde orizonturile

Unul dintre principalele obiective ale liniei de croaziera MSC Cruises  este  de a lasa oaspetilor  sentimentul revigorant vis-à-vis de simturile lor, de tot ceea ce au atins, au vazut, au gustat si au auzit. MSC Cruises isi extinde gama prin parfumul lor “MED” , oferindu-le navigatorilor o aroma unica care le va spori amintirile in ceea ce priveste croaziera lor.
In 2009, MSC Cruise,  si-a dezvoltat si si-a lansat propriul sau parfum, MED de catre MSC, care s-a extins in aproape intreaga flota, MSC Melody fiind singura exceptie.
Asa numitul proiect “Aroma Diffusion”  a fost setat sa creeze, un parfum care poate fi intalnit doar la bordul  vapoarelor  de croaziera MSC Cruises. Original lansat pe vasul MSC Splendida, intregul proiect a fost planuit si implementat de catre proprii tehnicieni ai MSC Cruises.
Parfumul delicat patrunde in intregul vas, prin conductele de aer conditionat in cabine, dar si in spatiile comune si nu in ultimul rand parfumul se poate resimti si in fetele de masa, lenjeriile de pat, prosoape si in halatele de casa, pana si la dozatoarele de sapun din grupurile sanitare. Doza de parfum este controlata, iar invitatii pot experimenta doar  o mica esenta  sau mici “explozii” de parfum. In timp ce aroma incantatoare de  MED este dispersata cu grija, si mirosul nu ajunge in restaurant. Aroma de parfum este proaspata si fructata, cu un usor simt de smochine, migdale si vetyver care creeaza o ambianta primitoare si un sentiment sporit de bunastare si de lux.
Numele de MED, reflecta relatia companiei cu “Mediterana” care nu este doar pe teritoriul de origine al liniei de croaziera MSC Cruises si locul de nastere al companiei, ci si o aluzie la aceasta parte  incantatoare.Ganditi-va la Marea Mediterana si imaginati-va mirosul de levantica a campurilor, smochinii incalziti de soarele de vara, aromele de ierburi proaspete si citrice, mirosul  floral de iasomie prins de briza marii. Multe dintre aceste mirosuri tipic mediteraneene se regasesc in acest parfum evocator.
Parfumul a fost dezvoltat de catre Sense Brand, un lider global in marketing-ul sensorial, in colaborare cu Firmenich, faimosi pentru crearea de parfumuri. Sunt bine cunoscuti sub numele de pionerii industriei, MSC asigurand ca MED indeplineste conditiile ecologice si prezinta “ o eticheta ecologica”.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.