Primele croaziere initiale din portul din Amsterdam cu Norwegian Pearl

Aerial Norwegian Pearl - Bow Norwegian Pearl - Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line si-a initiat primele croaziere din Amsterdam cu debutul european al vasului Norwegian Pearl, crescand pentru prima data prezenta marcii la 6 nave din regiune.

Sambata, capitanul vasului Norwegian Pearl, Paul von Korring si ofiterii sai au primit o cheie si o placa de la reprezentantii portulului din Amsterdam si al terminalului de pasageri din Amsterdam, devenind astfel cea mai mare nava care calatoreste pe Tamisa de la Tilbury.

Norwegian Pearl, cu o capacitate de 2.400 de pasageri a inceput sa navigheze in primul ei sezon de vara in Europa pe 11 Mai 2019. Norwegian Pearl va naviga apoi in Marea Nordului si in Marea Baltica pana la sfarsitul lunii Iunie 2019, iar apoi se va repozitiona in Civitavecchia (Roma) pentru diverse calatorii mediteraneene.

“Am fost foarte incantati sa intampinam nava Norwegian Pearl la noul sau port de imbarcare pentru sezonul de vara 2019”, a spus Alma Prins, directorul comercial al portului din Amsterdam.

Bon Jovi – “Fugi catre paradis”

Nava va gazdui primul eveniment european “Jon Bon Jovi Runaway to paradise” in perioada 26-30 August, cu un concert incredibil din partea lui Bon Jovi si al formatiei Kings of Suburbia. Croaziera respectiva pleaca din Barcelona spre Palma de Mallorca.

In timpul primului sau sezon in Europa, nava Norwegian Pearl va efectua croaziere cu o durata de la 10 pana la 14 nopti in insulele grecesti, mediteraneene si franceze, spaniole si italiene cu imbarcare din Amsterdam, Barcelona, Venetia si Civitavecchia pana pe 14 Octombrie 2019.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.