Primul vas de expeditie ultra-luxos al celor de la Seabourn – “Seabourn Venture”

image008

„Suntem incantati sa anuntam numele primului nostru vas de expeditie ultra-luxos, Seabourn Venture, care scoate in evidenta mostenirea noastra in materie de experienta in croazierele de expeditie”, au declarat reprezentantii liniei de croaziera Seabourn.

Seabourn Venture este programat sa fie lansat in iunie 2021, iar un alt vas ultra-luxos, al celor de la Seabourn va fi lansat in mai 2022. Ambele vase vor fi proiectate si construite astfel incat sa indeplineasca standardele de mediu PC6 Polar Class si vor include o multime de instrumente si tehnologii care vor extinde buna desfasurare si capacitatile globale ale vasului. Noile vase, care vor fi construite de catre T. Mariotti, vor avea un brand nou cu un design inovator, creat special pentru iubitorii de expeditii ultra-luxoase si vor include mai multe caracteristici care au facut din linia de croaziera Seabourn, o linie de succes.

O oferta noua, interesanta si nemaintalnita este reprezentata de transportarea a doua submarine care vor oferi o priveliste de neuitat asupra lumii din adancul oceanelor. Aceste vase vor fi proiectate si pentru a transporta o multime de caiace, precum si 24 de Zodiace, care pot sa adaposteasca o data, toti oaspetii aflati la bord, ceea ce le va permite acestora sa aiba o experienta cu adevarat inedita. Fiecare dintre cele doua vase, va avea 132 de suite luxose cu veranda. Mai multe detalii, portretizarea culorilor vaselor, precum si informatii despre interioarele lor, vor fi dezvaluite in lunile ce urmeaza.

Detalii legate de itinerarii si disponibilitati, vor fi dezvaluite in primavara acestui an. Primul vas este momentan planificat sa navigheze in Oceanul Arctic in 2021 la sfarsitul verii, urmand apoi un sezon intreg de vara in Antarctica.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.