PRINCESS CRUISES A DEZVALUIT NUMELE NOULUI VAS DIN CLASA SPHERE

Princess Cruises a dezvaluit numele celei de-a doua nave din clasa Sphere – Star Princess, programata sa debuteze in august 2025.

“Exista multe de admirat la Star Princess – designul sau elegant si atragator, spatii interioare spatioase si, desigur, privelisti remarcabile asupra marii si cerului, asemanatoare cu caracteristicile gasite la Sun Princess, care i-au determinat pe iubitorii de croaziere sa rezerve in primul an de inaugurare”, a declarat John Padgett, presedintele Princess Cruises.

“Am proiectat aceste nave cu atentie pentru a fi familiare oaspetilor nostri, dar in acelasi timp semnificativ mai avansate, cu multe experiente noi ce ofera un adevarat un spirit de explorare si navigare”.

Nava este in prezent in constructie la santierul naval Fincantieri din Italia si va fi una dintre cele mai mari nave construite vreodata pentru linia de croaziera, alaturi de Sun Princess. Star Princess va putea gazdui 4.300 de pasageri si este cu 20% mai mare decat toate celelalte nave Princess.

Star Princess va intra in serviciu pe 4 august 2025, navigand intr-o croaziera inaugurala de noua zile in Italia si Grecia, cu plecare si sosire in Roma (Civitavecchia), cu escala in Corfu, Kotor, Mykonos, Santorini și Napoli. Acest lucru va fi urmat de o serie de croaziere de noua si zece zile, cu plecare din Roma, Atena sau Trieste (Venetia). Oaspetii vor putea rezerva croazierele cu Star Princess începand cu data de 1 iunie 2023.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.