Princess Cruises anunta debutul navei Enchanted Princess, in 2020

Anul 2020 anunta lansarea celui de-al cincelea vas din clasa royal, al liniei Princess Cruises, sub denumirea de  Enchanted Princess. Capacitatea navei va fi de aproximativ 3660 pasageri, iar greutatea acesteia va cantari 147.700 t. Impresionant, nu-i asa?

3

Debut European

Enchanted Princess, caci despre ea este vorba, este programata sa debuteze in data de 15 Iunie, 2020, avand ca principal obiectiv destinatiile europene. Vestile bune se tin lant, asa ca incepand cu data de 8 Noiembrie 2018, se vor putea face rezervari pentru sezonul inaugural, cu “printesa fermecata”.
“Numele Enchanted Princess este captivant și doreste sa transmita eleganta, care va introduce mai multi calatori pasionati in lumea croazierelor”a spus presedintele grupului Enchanted Princess, Jan Swartz.

Evolutia clasei de “Royal”

Designul navei Enchanted Princess, va fi realizat la Fincantieri Monfalcone, cea mai mare companie, din Europa, care construieste si proiecteaza vase de croaziera. Noul vas va avea un design inovator, diferit de celelalte vase din categoria royal.

Cei de la Princess Cruises anunta si o alta lansare in 2022, a sasea navadin clasa royal. De asemenea, flota Princess Cruises, are in desfasurare, la Ficantieri, alte doua vase de croaziera, cu propulsie GNL (Gaz Natural Lichefiat), gata pentru a fi predate la sfarsitul anului 2023 si in primavara anului 2025.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.