Programul Navigati cu incredere si in siguranta!

f6ba8189-8b30-4211-839e-42bff25e810b

Pentru pasagerii ingrijorati de croazierele deja rezervate sau pentru cei care ar dori sa-si planifice noi croaziere, dar se tem sa nu piarda sumele achitate, Royal Caribbean International®, Celebrity Cruises® si Azamara® au introdus programul “Navigati cu Incredere” cu noi facilitati acordate tuturor clientilor.

Programul este disponibil pentru rezervarile existente si pentru cele care se vor crea pana la data de 30 septembrie 2020, pentru croazierele cu companiile Royal Caribbean Cruise Line International®, Celebrity Cruises® si Azamara®, avand data de plecare pana in 30 aprilie 2022 (04 mai 2022 pentru Celebrity Cruises).

Capture

1. GARANTIA CELUI MAI BUN TARIF
Clientii pot solicita actualizarea tarifului croazierei rezervate cu pana la 48 de ore inainte de ziua plecarii, beneficiind de cea mai buna promotie, astfel:

  • inainte de plata finala a croazierei, tariful se recalculeaza conform noii promotii si se achita diferenta restanta;
  • dupa plata finala a croazierei, diferenta rezultata dupa ajustare este oferita sub forma de credit la bord nerambursabil!

2. REPROGRAMATI CROAZIERA LA ACELASI TARIF
Clientii pot decide pana la 30 septembrie 2020 daca doresc sa isi reprogrameze croaziera deja rezervata, pentru anul urmator, prin optiunea Lift & Shift, beneficiind de protejarea tarifului din rezervarea curenta. Conditii de eligibilitate:

  • noua croaziera rezervata trebuie sa aiba acelasi itinerariu, aceeasi durata si aceeasi categorie de cabina;
  • data de plecare din anul urmator trebuie sa fie in aceeasi perioada, cu o marja de maximum 4 saptamani diferenta fata de data de plecare initiala (de exemplu, o croaziera rezervata cu Allure of the Seas in 23 august 2020 se poate inlocui cu Harmony of the Seas, 8 august 2021).

3. 100% FCC CU PANA LA 48 ORE INAINTE DE ZIUA PLECARII
Clientii pot solicita anularea croazierei rezervate cu pana la 48 de ore inainte de ziua plecarii, beneficiind de protectia sumelor achitate. Contravaloarea croazierei va fi rambursata sub forma de certificat valoric (FCC), mai putin taxele de port si cele pentru servicii la bord, care se vor rambursa in bani.



Scrie un comentariu

Am citit si sunt de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile site-ului.